Gazdaság Dél-komárom 2023. 09. 06.

Egy dél-komáromi vállalkozó gasztronómiai Oscar-díjat kapott

Az idei év rendkívüli sikereket hozott Dél-Komárom számára a Londonban megrendezett Great Taste versenyen, amit más néven Élelmiszerek Oscar-díjának is neveznek. Több mint 14 ezer termék versenyzett az elismerésért, köztük Bagó Roland, a Natur Press Team Kft. ügyvezető igazgatója által gyártott hidegen sajtolt tökmagolaj is.

A saját fejlesztésű Bagoila tökmagolaj kiemelkedő sikert ért el, hiszen a zsűri három csillaggal jutalmazta ezt a kivételes terméket. A szóban forgó a besorolást csak a legkiválóbb fogyasztási cikkek kaphatják meg.

Bagó Roland a díjátadót követően elmondta: „Ez egy hatalmas elismerés számunkra! Köszönöm a családomnak, édesapámnak, édesanyámnak, kollégáimnak és mindazoknak, akik végig kitartottak mellettünk és támogattak. A legjobb ötletek mind a mai napig közösen születnek!”

A verseny során az összes terméket vakon kóstolja meg a zsűri, így a csomagolás eltávolításra került, hogy ne lehessen azonosítani az adott árucikket.

A Natur Press Team Kft. egyébként már 2018 óta nevez be különféle olajokkal a világ legrangosabb gasztro-versenyeire, és, mint azt Bagó Rolandtól megtudtuk, a Bagolila tökmagolaj korábban is számos díjat nyert.

A „gasztro Oscar” eredményhirdetésére és díjkiosztó gálájára szeptember 11-én kerül sor Londonban.