Mix 2023. 03. 31.

Az Európa Hotelben tették próbára szerencséjüket a Miss Slovensko 2023 döntősei

Az idei Miss Slovensko szépségverseny döntősei a közelmúltban egy több napos összetartáson vettek részt városunkban, melynek során közelebbről is megismerkedhettek városunk látványosságaival és különlegességeivel. A lányok az impozáns Európa Hotelben kerültek elszállásolásra, így elsőkézből bizonyosodhattak meg a pár éve felújított és újranyitott szálloda által nyújtott luxusról.

A szépségversenyeket, akárcsak a versenyen szereplő hölgyeket, lépten-nyomon pompa és csillogás kíséri. Így hát nem lehetett kérdés az sem, hogy komáromi összetartásuk során a fényűző és pazar szolgáltatásokat felvonultató Európa Hotel lássa vendégül a Miss Slovensko 2023 döntőseit. A néhány napos itt tartózkodásuk során a királynőjelöltek számos programon vehettek részt, a négycsillagos hotel falain belül és a város különböző pontjain.

A lányok több oktatáson és tanfolyamon is részt vettek, míg Komáromban jártak, de a tanulás mellett nem maradtak el a könnyedebb programok sem. A többnapos programsorozat egyik állomásaként a Miss Slovensko döntősei betekinthettek egy minőségi konyha rejtelmeibe is. A lányoknak lehetőségük volt elsajátítani néhány egyszerű, ám igencsak látványos trükköt személyesen az Európa Hotel éttermének, a Fabrica22 séfjétől.

Az egyik legnagyobb sikert azonban az Európa Hotel saját kaszinója, a Game World Europa aratta. A lányok ugyanis különböző játékokban, mint például a xtben, Blackjackban és Punto Bancoban is próbára tették szerencséjüket. A hölgyek azonban nagylelkűségükről és önzetlenségükről is tanúbizonyságot tettek, hiszen nyereményüket jó célra ajánlották fel. Az APPA nonprofit szervezet segítségével Vörös Erika további gyógyulását segítették a felajánlott összegekkel.

Szerencsére az időjárás is kedvezett a lányok komáromi látogatásának, így a verőfényes napsütésnek és jó időnek köszönhetően közelebbről is megismerkedhettek városunkkal. A lányokat elbűvölte Komárom szépsége és történelmi emlékei. Ellátogattak az Európa-udvarba, mely magával ragadta őket egyedi építészeti stílusával, belekóstoltak a város egyik legfinomabb fagyijába, sőt, még a magyar nyelvvel is ismerkedtek egy kicsit.

A Miss Slovensko 2023 szépségverseny döntősei élményekkel gazdagodva távoztak városunkból és vették Omán felé az irányt, ahol csakugyan egésznapos programokkal segítik majd felkészülésüket a nyári szépségversenyre.

Ha Ön is szeretne megbizonyosodni az Európa Hotel által nyújtott kényelemről és magas minőségű szolgáltatásokról, bátran látogasson el a Fabrica 22 étterembe, ahol minden nap ínyenc falatok várják, foglalja le szállását a hotel magas minőségű szobáinak egyikébe, vagy próbáljon szerencsét az Európa Hotelhez tartozó Game World Europa-ban, melyet az ország egyik legmodernebb kaszinójaként tartanak számon.