Mix 2023. 04. 13.

Majdnem teljes a Balaton Sound zenei programja

Szivárgonak a magyar fellépők is!

Már kedvünkre válogathatunk a bőségeszenei kínálatból, hogy június 28. és július 1. között mely DJ set-ek és show-k ne maradjanak ki a nyár megújuló, élményekkel telibeach-fesztiválján, Zamárdiban.

MA MÉG JUTÁNYOS ÁRON VEHETSZ JEGYET, BÉRLETET!

Hagyd, hogy kedvet csináljunk hozzá ITT!

A rendkívül erősre sikerült nemzetközi sor mellé már a hazai zenei szcéna sztárjai is csatlakoztak. A Sound pedig újra felvette „leánykori nevét” és mostantól Heineken Balaton Soundnak szólítjuk.

„Az elektronikus zenei műfajok sokszínű kínálatával és gazdagodó egyéb programokkal megújuló fesztiválunk egy új időszámítást indít ebben az évben” – kezdi a bejelentést Filutás Anna, a Sound projektvezetője. „Ezt a törekvésünket segíti és erősíti, hogy tízév után visszatér hozzánk -névadó támogatóként-a világ legismertebb sörmárkája,a Heineken, akikkel közösen minden eddiginél nagyobb élményekkel készülünk a látogatóink számára” –tettehozzá, a mostantól Heineken Balaton Sound vezetője.

Közben a nagyobb programhelyszínek zenei kínálata is teljessé vált és kiegészült a sokak által várt magyar headliner zenekarokkal. Eszerint

a Heineken Balaton Sound Nagyszínpadonlép fel az első napon Hardwell, KSHMR, Kungs és Yves V.  Másnap érkezik Tiesto, Ofenbach, Regard valamint a Goodboys. Pénteken itt lesz Armin Van Buuren, Vini Vici, a Halott Pénz és Justus. A Sound zárónapján Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Majka és Blasterjaxx lép fel ezen a helyszínen.

  • A nagyszínpad hivatalos afterparty sávjába érkezik Riton, Joel Corry és Alle Farben.
  • A B my Lake nevével fémjelzett alternatív elektronikus zenei szcéna legnagyobb színpada, a B Stage fellépői lesznek, az első napon Charlotte De Witte,Enrico Sangiuliano, Indira Paganotto, Mateo & Spirit, Raul Young, Kitti Kay, Bernathy live, Dave Wincent.
  • A második napon Carl Cox, Joseph Capriati, Stella Bossi, Anfisa Letyago, Tinlicker live, Shabaam b2b Episode1 aka Aladarus, Indigo Theory live.
  • Pénteken lesz Adam Beyer, Sam Paganini, Dubfire, Satori live, HotX, SanFrancisco Beat és Mirmur.
  • A zárónapon pedig Artbat, Pan-Pot, Argy, Gioli & Assia live, Fred Lenix, Metha, Denes Toth és Avika.
  • A kisebb underground elektronikai helyszín, a My Stage powered by Jack Daniels az alábbi nevekkel rukkol elő: Sebastian Leger, NTO live, Jeremy Olander, Pöli, Garay & Jaffa Surfa, Lenny Lenox, Octile.
  • Jön Charlie Sparks b2b Parfait, Clara Cuve, Cera Khin, dtnb. & and/or, Nakrasia, CRB, Sonic Rain. És elérkezik a péntek, amikor itt fellép Joris Voorn, Agents Of Times, Coeus, Philipp Straub, Marwan, Dubecticut & Robert Makai, Justrice.
  • A Heineken Balaton Sound utolsó napján pedig itt lesz Layla Benitez, Amèmè, Paula Tape, Secret Factory, Mulya, SouveQ és Lerm.

Új színpad, új élmény a Balaton Soundon!

Az már korábbról ismert, hogy új színpaddal is színesedik a Sound idei kínálata, ahol ikonikus party brandek váltják majd egymást naponta. Első napon a Masquerade bemutatja: Claptone, Nora en Pure, Tini Gessler, Ferreck Dawn és Andrea Lane. Másnap érkezik a Next Level, olyan nevekkel, mint Tschami, Dimension, Matroda, Sullivan King, Dublic & B’Andre -special basshouse DJset, Nosphere & Skrude és Gemcamp & Bevild. A következő napon a Rave Culture terepe lesz ez a helyszín, itt lép fel Will Sparks, W&W, Dubvision, AXMO és Olly James. A Sound utolsó napján a Q-dance bemutatja: Sub Zero Project, Ran-D, TNT, Frontliner Rebelion, Sefa Hosted by Villain.

Részletes programtábla elérhető a www.balatonsound.hu oldalon, de a szervezők további meglepetésekre is készülnek.

Ugye már Te is akarod? Jegyvásárlásra fel!

Szólj hozzá!