Sport 2013. 06. 25.

Baleset érte a komáromi bringást Iránban

A komáromi kerékpárost, Bujna Zoltánt baleset érte Iránban, Mashad város közelében. Ezt rövid üzenetben közölték az expedíció facebook oldalán.

“Az őrült iráni forgatagban bekövetkezett az, amit kivédeni nem lehet, csak reménykedni, hogy elkerüljük. Zolit ma baleset érte Mashad közelében. A nagy erejű fékezés ellenére hátulról belehajtott egy autó. Zoli a következő pillanatban már a földön volt. Több helyütt megütötte magát, könyöke földagadt és horzsolásai keletkeztek, de hála a Jó Istennek nagyobb baj nem következett be. Az persze majd csak a napokban fog kiderülni, hogy a sérülések mennyire komolyak, folytatni tudja-e az utat vagy hosszabb pihenőre lesz-e szüksége. A bicikli is megsínylette a balesetet, több ponton is javításra szorul. Reméljük a mielőbbi felépülést, és, hogy a biciklit is sikerül megjavítani.”

bujna-z

Bujna Zoltán Komárom lobogójával a kezében halad kerékpárján Vámbéry nyomában, immár harmadik alkalommal. Május elején indult útnak. A tervei szerint augusztus végén érkezne meg Pakisztánba. Szoríttunk neki, hogy folytatni tudja útját!

Szólj hozzá!