Podcast 2023. 06. 14.

A barátságos Pókembert nem hiába emelték ki a többi imitátor közül

A Szia Podcast rendhagyó vendége maga a Pókember volt. Ismertebb nevén a komáromi és barátságos Pókember, aki falra, fára, kéményre és ablakon át is bemászik, ha az a kérés. Egy nagyra nőtt gyerek ő felnőtt szuperhős jelmezben. Mivel a kultuszához hozzátartozik titokzatossága, ezért valódi kilétét ezúttal sem firtattuk – sok minden másba azonban belekérdeztünk.

Egy év alatt egy igazi brandet épített maga köré a komáromi imitátor. Főz, edz, oktat, humoros és mély tartalmakat egyaránt megoszt a TikTok-oldalán. Igyekszik szinte minden típusú közönséget kiszolgálni. Különlegessége pedig abban rejlik, hogy amikor pókember-ruhát ölt, maga is elhiszi, hogy ő az.

  • De mikor és hogyan is csípte meg őt az a bizonyos pók? Mint kiderült, ő maga is tartott madárpókot.
  • Minek köszönhető ez a mértékű hype, ami miatt több mint 100 ezren követik és a tévés felkérései is gyarapszanak? Volt egy bizonyos vicces videó, ami más lett mint a többi…
  • Mit tart a legkülönlegesebb képességének?
  • Ő maga mennyire is szeret valójában szerepelni?
  • S hogy van-e olyan, amitől szuperhős kultusz ide vagy oda egy Pókember is retteghet? Van bizony, az ő mumusa (is) a darázs.

Az egyik leghitelesebb szuperhős karakter válaszolta meg kérdéseinket.

Podcastjeinket megtalálod az alábbi csatornákon. Iratkozz fel – ne csak olvass, hanem hallgass és legújabban nézz is minket! 🙂

Spotify: https://bit.ly/SpotifySziaPodcast
Apple podcast⁠: https://bit.ly/AppleSziaPodcast
Google podcast⁠: https://bit.ly/GoogleSziaPodcast