Kultúra Dél-komárom 2021. 11. 11.

Bognár Balázs műveiből nyílt kiállítás a Mozaik Könyvesboltban

Október 5-én tovább folytatódott a dél-komáromi Mozaik Könyvesbolt és Kávézó, „Lapozó” elnevezésű őszi programsorozata, melyen ezúttal Bognár Balázs művésztanár minitárlatát nyitották meg a közönség előtt, melyet egy zenés diaporáma vetítéssel kötöttek egybe – írja a komarom.hu.

Győrfi Mónika, a könyvesbolt tulajdonosa elmondta, hogy régi ismeretség köti össze a művésszel és most, hogy a könyvesbolt elindult, elérkezettnek látta az időt, hogy szélesebb körökben is megismerjék Bognár Balázs diáit, fotóit, festményeit és rajzait.

A jeles eseményen, Thoma Ágnes, a szőnyi Bozsik József Általános Iskola igazgatója köszöntötte a résztvevőket, aki egyben méltatta az alkotó munkásságát.

A tárlat témája kapcsolódik az elmúlt nehéz időszakhoz, melyet ki-ki a maga módján próbált átvészelni. Jómagam alkotni igyekeztem, így a tárlat ezt a nehéz életszakaszt mutatja be – mondta el Bognár Balázs a megnyitót követően.

A kiállított művekkel a művész arra ösztönzi a közönséget, hogy levonva a járvány tanulságait, mindenki vegye észre azokat a fontos dolgokat, melyek mellett talán eddig elmentünk.

A kiállítás november végéig tekinthető meg a Mozaik Könyvesbolt és Kávézóban.