Kultúra 2016. 09. 29.

Csillogás? Modellkarrier? Légy Te Felvidék Szépe!

Csillogás, nemzetközi modellkarrier előtt álló felvidéki lányok, hazai divattervezők új kollekciói, neves előadóművészek és sztárok. Mindez a 4. Felvidék Szépe szépségversenyen! A szervezők ismét várják a bátor lányok jelentkezését, akik elég elszántak ahhoz, hogy megmutassák magukat ország-világ előtt. Nemzetközi modellügynökségek szerződésajánlatai, a hazai tervezők legújabb ruhakölteményei, sok utazás, világversenyek, és kiemelt médiafigyelem várja a legszebbeket.

A Felvidék Szépe kreatív csapata az alábbi helyszíneken és időpontokban várja azon 17-25 év közötti, modellkarrierre vágyó, hajadon, szlovákiai magyar lányok jelentkezését, akik elég elszántak, magabiztosak és csinosak.

  • November 17- Léva, Reviczky Ház
  • November 17 – Érsekújvár
  • November 18 – Somorja, Hotel Kormorán
  • November 18 – Komárom

A válogatók után a kreatív csapat összeül és kiválasztja a 12 döntős lányt, akik számára ekkor kezdődik az új élet. A szerencsés lányok részt vesznek a 4. Felvidék Szépe szépségversenyen, amely Szlovákia legnívósabb és legnézettebb magyar nyelvű show-ja.

A döntőt egy kemény, szakmai felkészítő tábor előz meg, ahol a koreográfián kívül a versenyzők megtanulják, hogyan kell helyesen mozogni a kamerák előtt, emellett szépségápolási, étkezési és mozgáskultúrával kapcsolatos szakmai beszélgetéseken vesznek majd részt. Elkészülnek az első profi portfóliók és több közismert személy segít majd a döntősöknek felkészülni a médiában való szereplésre. Számos jótékonysági rendezvényen vesznek majd részt, hiszen az új célkitűzésünk, hogy segítsünk a hátrányos helyzetű magyar ajkú gyerekeken.

A Felvidék Szépe 2016-ös döntőjén média számos képviselője jelen volt, az előző években a Magyar Televízió is műsorra tűzte a gálát, így több millió néző követte otthonából az eseményt.

A verseny győztese és udvarhölgyei számos további határon túli, nemzetközi versenyen képviselhetik majd hazánkat: a Miss World Hungary-n, a Miss Universe Hungary-n és a Miss Grand International, Miss Face of Beauty international világversenyen is részt vettek.

Kovacsics Karmen, az idei Felvidék Szépe részt vett a Miss World Hungary és a Miss Universe Hungary versenyeken, emellett számos fotózáson állt modellt.

Nagy Viktória, a Felvidék Szépe első udvarhölgye és a Miss Grand Szlovákia 2016 cím tulajdonosa képviseli az országot Las Vegasban október végén.

Czibor Zsófia, a Felvidék Szépe 2016 verseny második udvarhölgye pedig jelenleg éppen Mongóliában, Ulánbátorban tartózkodik a Face of Beauty International versenyen!

A felvidéki magyar lányok modellpályájának elindítása mellett nagyon fontosnak tartjuk a felvidéki kulturális élet aktív működését, és a magyar ajkú, hátrányban élő gyermekek támogatását. Ezért az ünnepi gálán ezúttal is nívós műsorral várjuk az érdeklődőket és a befolyt összeg egy részét a kiválasztott intézménynek adományozzuk.

A zsűriben is az előző évekhez hasonlóan számos ismert celeb és szakmabeli foglal majd helyet.

Felvidéki magyar lányok, kalandra fel! 
Jelentkezni a Felvidék Szépe Facebook oldalán lehet.

kockas