Régió 2021. 06. 24.

Csobbanjon egyet a régió fantasztikus vizű és legkedvezőbb árú fürdőjében!

A Komáromtól 15 kilométerre található pati fürdő és wellness központ idén is tárt kapukkal és korlátozások nélkül várja a fürdőzőket. Az üdülőfalu megannyi szabad szálláslehetőséggel szolgál. A strand országos szinten is a leghosszabb nyitvatartási idővel reggel fél 8-tól este 8-ig üzemel, valamint magas fokú tisztasággal várja a hűsölni vágyókat a nyári kilenchetes szezon során, a sportkedvelők számára pedig a jövőben egyre bővülő mozgási lehetőségeket kínálnak majd.

Ha tágas térre, a kellemes, árnyékos parkok nyújtotta hűs zöldövezet közelségére és még véletlenül sem zsúfolt, tömeges helyszínekre vágyunk, érdemes kilátogatni a pati fürdőbe idén is. „A pillanatnyilag még érvényes fél kapacitással akár 1300 fő befogadására alkalmas a strandunk, nem kell tartani attól, hogy nem engedünk be látogatót. Családok, baráti társaságok számára akár egész napos időtöltést kínálunk a forró nyári hónapokban.” – mondta el Boncsek Péter, a fürdő üzemeltetője.

Több napot szeretnénk eltölteni a régió legtágasabb strandján? Foglaljunk szállást akár a wellness hotelben – masszázs és szauna szolgáltatásokkal ötvözve, vagy béreljük ki az apartmanok, panziószobák valamelyikét és szabaduljunk el pár napra a város zajától! Június 25-től immáron a szolgáltatások teljes palettájával üzemel a pati strand és szabadon, negatív teszt és oltás nélkül is tárt kapukkal várják a vendégeket. Ami a szállásférőhelyek számát illeti 800, a hotellel együtt pedig 1000 szabad ágy áll rendelkezésre, így bőven van miből válogatni, akár nagyobb társaságok számára is.

A pati fürdő több technológiai újítást végzett az elmúlt egy évben, amely a vendégek számára észrevétlenül biztosítja a megfelelő szintű vízminőséget és szolgáltatásokat. A női szociális részleg teljesen új külsőt kapott: a renoválás befejeztével immáron elegáns vizes blokk várja a gyengébbik nem képviselőit.

A strand tervei szerint koncepcionálisan az aktív kikapcsolódás irányában kívánnak még fejlődni. Mind a tömegsportot űzőknek, mind a gyermekek igényeinek szeretnének kedvezni, így a beach-röplabda pálya, gyermekjátékok és a csúszdák mellett további attrakciók várhatóak.

Akár éjszakába nyúlóan is élvezhetjük a víz nyújtotta relaxációt! Jó idő esetén péntekenként egészen éjfélig medence-partival készülnek a szervezők. „A közkedvelt szórakozási lehetőségnek számító péntek esti bulikra az egész napos jegy megváltásával szabad a belépés a strandot látogatók körében.” Mindösszesen 3-6 Eurós áron hozzájuthatunk karszalagunkhoz, mellyel szabadon mozoghatunk a strand és üdülőfalu területén, továbbá a 150 méteres csúszdavilág is korlátlanul, ingyenes használható. Ugorjon ki hozzánk Ön is!

Nyitva tartás: minden nap 7:30-20:00,

pénteken 7:30-24:00 között.

Bővebb információ: www.patincekupalisko.sk/hu/