Régió 2018. 07. 09.

Családi nap és nyereményeső Bátorkeszin

Elektromos kisautók, arcfestés, retró focibajnokság, élőzene és rengeteg akció várja július 13-án és 14-én a Bátorkeszire érkezőket. Több szempontból is jól jár, aki benéz a BV TV elektronikai szaküzletbe, hiszen a szervezők megannyi ingyenes program mellett a legkedvezményesebb árakkal kedveskednek a hűséges vásárlóknak – egyúttal remélik, hogy a figyelmesség újabb érdeklődőket is a környékre vonz majd.


A tavalyi nagy sikerre való tekintettel Beke Enikő, a 14 éve fennálló bátorkeszi üzlet felelős vezetője úgy döntött, hagyományt teremt a családi nap rendezéséből – ezzel is bekapcsolódva a falusi élet felpezsdítésébe. „Az elmúlt évek alatt nem csak a munkaerői gárdát igyekeztünk frissíteni, de a családbarát közeg kialakításán is sokat dolgozunk. Ezért is jött az ötlet, hogy családi napot szervezzünk, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálhatja a neki való elfoglaltságot – miközben a szülők a legkedvezőbb árakkal találják szemben magukat. A tavalyi rendezvény után ez idén sem lesz másként.” A Párkánytól kezdve Érsekújváron át Komáromig, több mint 1200 résztvevőt számláló eseményen tombola, alulmúlhatatlan termékárak és gazdag programok várták az érdeklődőket. Az előző évben kiosztott tomboladíjak száma idén 10-re emelkedett, melyek közül a legértékesebbek a mosogatógép, a TV és a mikroszisztém. Aki pedig nem jár szerencsével, a helyszíni sorsoláson vigaszdíjakkal lehet gazdagabb, ennek főnyereménye egy Siemens mosógép. Jelige: légy ott személyesen és nyerj azonnal, helyben!

 „Mindenki, aki megjelenik és 30Euró felett vásárol, részt vehet a tombola sorsolásán, melyet szombaton délután 5órakor tartunk majd. Sőt, péntek 13-át is a szerencse jegyébe állítjuk.” Minden vásárló pörgethet a szerencsekeréken, mellyel a következő vásárláshoz 5-10-15%-os kedvezményre jogosító kuponokat vagy helyszíni díjakat szerezhet.

Az idei évben nem csak az akció időtartama, a programok kínálata, de a nyeremények értéke, és a kedvezményes termékek száma is tovább szélesedik. „A környéken a legjobb áron kínálunk felültöltős mosógépet – amíg a készlet tart. Versenyképes árakkal várjuk látogatóinkat, melyek kihasználására csak e kétnapos akción van lehetőség. Idén megháromszoroztuk a leértékelt áruk számát, így immáron 20-30 olyan gyártmánnyal készülünk, melyekhez nem csak olcsón, de akár azonnali fizetés nélkül juthatnak hozzá vásárlóink.”

A 0%-os részletfizetési lehetőséggel a havi kiadások nem emelkednek lényegesen, mégis egy-egy minőségi termék megvásárlását teszi lehetővé az emberek számára. Az ilyen különleges alkalmak ritkán adódnak, érdemes lesz hát kilátogatni Bátorkeszire. Míg a pénteki napon DJ szolgáltatja a jó hangulatot és informálja a közönséget az akciós árakról, addig szombaton a fődíj sorsolása előtt és után a tizenegytagú Vidám Fiúk fúvószenekar előadása színesíti a mulatságot.


És hogy a családok számára mi minden ingyenes attrakcióval készülnek a szervezők? Lesznek elektromos kisautók – lehetőség szerint ülj bele és kerülj vele, a gyerekek imádják! Sőt, az arcfestés, az apró ajándékok, mint a bublifukk, vagy a lufik és nem utolsó sorban a fagyipult, a vattacukor és a kávé-, szóda- és smoothiekóstolók is emelik majd a rendezvény sokszínűségét és színvonalát – vidd és kóstold! Emellett a vízfogyasztásról is gondoskodnak majd a szervezők! „Mivel a focivilágbajnoksággal egy ütemben készülünk az eseményre, retró-focibajnokságot is szervezünk. A rugós-pöccintős fociasztalok által a szülők nem csak csemetéiknek mutathatják meg, ők hogyan s miként játszották a régmúlt idők csocsóját, de újraélhetik saját gyerekkorukat is.” Ha pedig foci vb, és az attrakciókból nem lenne elég, a bajnokság főtámogatója a HiSense egy külön akciót is biztosít. Minden HiSense termékre elköltött 200Euró feletti vásárlás esetén, egy eredeti, Adidas focilabda is jár a portéka mellé.

Bővebb információért látogasd meg a BV TV weboldalát, vagy kövesd a komáromi és a bátorkeszi üzlet Facebook-oldalát.

„Mindenkit szeretettel várunk július 13-án és 14-én Bátorkeszin, a BVTV elektronikai üzletnél, ahol minden említett program megtalálható lesz. Vásárolj és kapcsolódj ki velünk Te is!”