Kultúra Dél-komárom 2018. 11. 05.

Dalba foglalta városunkat a Corelosa

A 2008-ban alakult komáromi Corelosa hard rock zenekar néhány nappal ezelőtt új dalt posztolt a legnagyobb videómegosztóra. A Komárom című szám most nálunk is megtekinthető.

A banda megalakulása óta koncertezik Magyarország és Felvidék kisebb-nagyobb rendezvényein. Hamarosan Komáromban is láthatjuk őket a RÉV-ben, ahol december 22-én koncerteznek, a Túlontool és a Seaside Suicide társaságában.

„Hard rock-nak keresztelt, metálos alapokra épülő, dallamos dinamikus rock zenét játszunk. A punkból hoztuk a lezserséget, a metálból a feszességet, valamint a hard rock tökösségével faragtuk rímekbe, a főleg saját élményeket, hétköznapi problémákat és örömöket tartalmazó, szókimondó szövegeinket.

2010-ben készítettük el első felvételünket, amit aztán a tagcserék következtében 2012-ben újra fűszereztünk és a Restart névre keresztelve publikáltunk.

2013-ban jelentettük meg Hallod? című nagylemezünket, ami az előző kettőhöz képest sokkal nagyobb közönségre talált. Több fesztivál és motorostalálkozó vendégeként adhattunk koncertet. Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, hogy játszhattunk többek között a Cool Head Clan, a Beatrice, a Zorall és a P.Mobil előtt.

Megjelenő dalunk és klipünk címe városunk nevét kapta! A dal és a klip célja többek között a város népszerűsítése, az Észak- és Dél-Komárom közötti kapcsolat erősítése” – olvasható a zenekar közleményében.