Mix Dél-komárom 2022. 05. 11.

Dél-Komáromban ezután többször is összefuthatunk Magyarország gasztrokibicével

A következő hónapokban egyre többször találkozhatunk majd a Hal a tortán, vagy épp Gerilla grill című adások egykori műsorvezetőjével a helyi éttermekben, szolgáltatóknál.

Az ismert tévést a Városmarketing Kft. kereste meg jó néhány hónappal ezelőtt, hogy igyekezzenek meg a város gasztronómiai kínálatát egy kicsit más szemüvegen keresztül bemutatni, még vonzóbbá, még ínycsiklandóbbá tenni. Közös céljuk az, hogy a város felkerüljön Magyarország gasztro-térképére.

– Dél-Komárommal már hónapok óta tartanak az egyeztetések, úgy gondolom jó kis kreatív csapatot sikerült összehozniuk, akikkel közösen szerintem sikerre fogjuk vinni a projektet! – mondta Sági Szilárd.

Első körben Proczeller Tamással, a Tourinform iroda vezetőjével, a néhány hete indult KomGasztro sorozat házigazdájával együtt járják be a dél-komáromi éttermeket, mindenhol a specialitásokat, különlegességeket, a csak rájuk jellemző gasztronómiai jegyeket keresik, aztán szeptembertől egy közös főző-műsorral jelentkezzenek majd. Az, hogy aztán mi kerekedik ki mindebből, arra jövő tavasszal, a remények szerint immár újra tömegeket vonzó szezonnyitó fesztivál alkalmával kaphatunk választ!

Addig is arra kérünk mindenkit kövesse a KomGasztro adásait a közösségi oldalakon, iratkozzon fel Komárom YouTube csatornájára, ahol szintén elérhető a KomGasztro lejátszási lista, és legyen tag az újonnan indult KomGaszto csoportban is, ahol nemcsak az adásokat láthatják, de lehet recepteket cserélni, bemutatni, vagy épp minél többet megtudni egy-egy praktikus konyhai fogásról!

(Fotó: femina.hu)