Sport Dél-komárom 2020. 12. 09.

Dél-komáromi győzelem a Győr ellen hazai pályán!

A (Dél-)Komárom VSE az NB II. férfi felnőtt bajnokságban a 8. fordulóban, itthon, a Városi Sportcsarnokban fogadta az Agrofeed ETO SZESE kézilabda csapatát december 5-én. A találkozó 32-25-ös dél-komáromi győzelemmel zárult!

Harsányi Gergely, aki mind a 8 hétméterest értékesítette a mérkőzésen a következőképpen értékelte az összecsapást:

A mérkőzésre is ugyanolyan koncentrációval készült a csapat, mint ami a korábbi sikereket meghozta. Tudtuk, hogy ügyes, agilis győri csapattal találkozunk, akik ellen 60 percig fegyelmezetten kell játszanunk.

A védekezésünkben voltak hullámvölgyek, de támadásban szinte végig kiegyensúlyozott teljesítményt tudtunk nyújtani, kevés technikai hibával, melyet Nagy Péter edzőnk külön is kiemelt. Ez is mutatja, hogy a csapat mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban összeszokott.

Fontos, hogy a meccsen is minden játékosunk hozzá tudott tenni a győzelemhez és igazi csapatként voltunk eredményesek. Nagyon örülünk a hibátlan őszi teljesítménynek, ezzel a lendülettel szeretnénk majd folytatni 2021-ben is!

Komárom VSE: Eichkern, Bohuniczký – Farkas B. 2, Szakács T. 7, Oross 3, Pekár, Kisék B. 5, Szakács P., Harsányi 10 (8), Jaczkó 1, Fekete, Hollós 2, Szalay 2, Mizser, Schneider, Farkas Á.

AGROFEED ETO-SZESE U23: Décsi Gá., Vidéki – Ásványi 4, Vékony 1, Lakosy, Décsi Ge., Juhász, Kadocsa 3, Mátés 9 (4), Csala, Sövegjártó 1, Bohuniczky 5, Nagy, Hős-Nagy, Fábián, Lukács 2. (Forrás: komarom.hu)