Mix 2013. 11. 25.

A Diderot folytatja nyereményjátékát

November 25-től folytatjuk a Diderot könyvkereskedés és szerkesztőségünk közös nyereményjátékát. Ezúttal Jo Nesbo – Kísértet című izgalmas krimijének lehet tulajdonosa szerencsés nyertesünk.

A skandináv krimi egyedülálló hangulatának köszönheti méltó elismerését szerte a világon. Jo Nesbo, a skandináv krimik népszerű szerzője megírta kedvenc zsaruja Harry Hole eddigi legjobb és legkiforrottabb történetét.

Kis ízelítő a könyvből:
Oslo az ellentétek városa; a pénz és a siker áll szemközt a maffiával és a rohamosan növekvő bűnözéssel. A fővárosban megjelenik egy új drog, amely nagyobb függőséget okoz, mint a heroin. Közben meghal egy fiú, nem tudni, ki ölte meg és miért. És itt lép színre Harry Hole, akit személyes szálak is fűznek ehhez az esethez. Főhősünk nyomoz koszos drogtanyákon, csillogó partikon, ahol semmi sem az, aminek látszik. A nyomozás meglepő fordulatot vesz …..

A játék feltételei változatlanok. ★ ★ ★ Kommenteljen e cikk alá és bekerül a játékba. ★ ★ ★ Sorsolás újra egy hét múlva a Diderot könyvesboltban.

Szólj hozzá!