Kultúra 2015. 03. 20.

Ébredj Komárom! Jön a Wake Up 4.0!

Egy újabb remek este elé néz Komárom: április 10-én helyi lemezlovasok töltik meg a sportcsarnokot, hogy ismét felrázzák a várost. A jótékonysági rendezvény idén is hatalmas bulinak ígérkezik!

Az ötletgazdák szerint a sportcsarnokot meg lehet telíteni helyi emberekkel is,  ehhez nem feltétel a sztárfellépő. A rendezvényen ezért egy páratlan összefogásnak köszönhetően a komáromi fiatalok és a már jól ismert helyi lemezlovasok biztosítják a jó hangulatot és a zenét: DJ M-Junior, Ricardo, Koniček, Tygraz, Kovács, Boogie, Mackenzy, T.B., Bagó, Misstq és Sinkovicz váltják majd egymást a keverőpult mögött április 10-én, pénteken a komáromi sportcsarnokban.

„Hagyományteremtő szándékkal kezdtünk neki, idén már negyedik alkalommal rendezzük meg. A bevétel bizonyos részét pedig minden évben felajánljuk. Az elsőből gyerekvárat építettünk a komáromi gyerekparkba, a másik kettőből pedig a komáromi napokat támogattuk koncertek megszervezésével a Wake Up Day keretein belül. A három Wake Up-ból mintegy 15 ezer eurót ajánlottunk fel a város javára. A negyedikkel is ez a célunk, egy bizonyos összeget idén is a kultúrára fordítunk majd” – mondta el a Wake Up egyik szervezője, Kovács Gyuri.

Hozzátette, a rendezvény idén is követi majd az újdonságokat fény-, a hang-, és a látványtechnikában, ezzel is új arcot adva a bulinak. Ezúttal is élőzene kíséri majd a lemezlovasokat: a gútai Sipos testvérek festik majd alá a disco zenét szaxofonnal és kongával, és természetesen a profi táncosok sem maradnak el.

A belépő elővételben 5 euró, a helyszínen 23:00-ig 6 euróba kerül. Bővebb információkat a Wake Up Komárno Facebook-oldalán találhat, amelyet már csak azért is érdemes figyelemmel követni, mert a nyereményjátékokon értékes ajándékokkal gazdagodhatnak a szerencsések.

11070195_984785784866681_6320692293650690503_n