Mix 2018. 03. 12.

Véget ért a szavazás! Ők lettek a Komáromi Tél Hóemberei!

Habár az időjárás szinte már el is feledteti velünk, hogy két hete még a sűrű havazásnak örülhettünk városunkban, most mi mégis visszaidézzük kicsit a – nem is olyan távoli – múltat. Tegnap (március 11.) éjfélkor ugyanis véget ért a szavazás a Komáromi Tél Hóembere versenyünkön, így itt az ideje az eredményhirdetésnek! Ők lettek a Komáromi Tél Hóemberei! 

Az egyhetes szavazási időszak alatt rengetegen voksoltak az egyes hóemberekre. Habár a legtöbb szavazatot gyűjtő hóember már a verseny elején elhúzott a mezőnytől, a másik győztes helyért komoly versengés alakult ki, mely az utolsó percekig ki is tartott.

De már nem is szaporítanánk tovább a szót, lássuk, a 43 benevezettek közül kik végeztek az élen nyereményjátékunkban.

A Facebook szavazás győztesei a következőek: 

A legtöbb szavazatot gyűjtő hóember tulajdonosa: Minárik Simona, akinek képére 495 szavazat érkezett. Nyereménye egy 2.1-es hangfal a ReBoot! felajánlásával.

Simona által beküldött kép, mely a legtöbb szavazatot nyerte el: 

 

A második legtöbb voksot bezsebelő hóember gazdája pedig: Földes Anita, 233 szavazattal. Az ő nyereménye egy családi (3 fő) belépőjegy a március 17-ei Wake Up fesztiválra.

Anita hóembere, mely versenyünkön egy második helyet hozott számára: 

 

A szoros verseny miatt szerkesztőségünk úgy döntött, a harmadik legtöbb szavazatot gyűjtő hóember gazdáját is megjutalmazzuk egy különdíjjal, ami nem más, mint egy páros belépő a március 17-ei Wake Up gyerekprogramjára. Aki pedig a díjat nyerte: Balogh Balla Szilvia, akinek hóemberére összesen 226 interakció érkezett.

Szilvia hóembere, mely ugyan szoros versenyben, de lemaradt a második helyről, mégsem maradt díj nélkül:

 

A zsűri fődíja: 

A zsűri tagjainak hosszas egyeztetése után végül döntés született a Praliné Cukrászda által felajánlott torta győzteséről is. Aki a Jégvarázs tortát megnyerte: a komáromi Bóbita Óvoda. 

A gyerekek által készített hóember

Gratulálunk mindenkinek!