Mix 2018. 03. 05.

Komáromi Tél Hóembere: Elindult a szavazás!

Az elmúlt héten meghirdetett, Komáromi Tél Hóembere versenyünk a mai napon a következő fázisához érkezett. Mától kezdve egy héten át lehet voksolni a beérkezett alkotásokra, hogy március 12-én végre kiderüljön, hogy is néz ki Komárom legjobban sikerült hóembere. A legjobbnak ítélt hóemberek tulajdonosai emellett a szavazás végeztével értékes díjakkal gazdagodnak majd. 

Február utolsó napján hirdettük meg játékunkat, mely során városunk legjobb hóemberét keressük. Ehhez a feladathoz azonban az internet népének segítségét is kérjük.

A hóemberekről készült képekkel tegnap (március 4) éjfélig lehetett jelentkezni. Nagy örömünkre a versenyre összesen 43 nevezés érkezett, így az egyhetes szavazás végeztével közülük fognak majd kikerülni azok, akik bezsebelhetnek egyet-egyet a felajánlott nyeremények közül.

A Komáromi Tél Hóembere nyereményjátékunk teljes mezőnye: 

Szavazz a szerinted legjobban sikerült alkotásra! 😉 A legtöbb voksot összegyűjtők értékes díjakkal gazdagodnak!Bővebb…

Közzétette: Szia Komárom – 2018. március 5., hétfő

Szavazni az egyes képekre leadott interakciókkal lehet (Tetszik, Imádom, Vicces, Hűha, Szomorú, Dühítő), március 5-től március 11-ig. A győztesek értelemszerűen azok lesznek, akik ezekből a legtöbbet tudják összegyűjteni március 11-e, 23:59-ig. Eredményhirdetés: március 12.

És, hogy mivel is gazdagodhatnak majd a két legjobbnak ítélt hóember tulajdonosa?

  • Egy 2.1-es hangfallal a ReBoot! felajánlásával
  • családi (3 fő) belépővel a március 17-ei Wake Up fesztiválra

Emellett pedig kiosztásra kerül a zsűri fődíja is, mely egy Jégvarázs torta a Praliné Cukrászda felajánlásával (a zsűri tagjai: a Szia Komárom szerkesztősége, valamint a Praliné Cukrászda főcukrásza, Forró Noémi).