Mix 2018. 11. 22.

Egy hely, ahol a csípős hideg sem okoz kellemetlenséget az autó mosása során

A helyi tulajdonosi körrel rendelkező Kom Wash önkiszolgáló autómosó az egyszerű kezelhetőség mellett folt- és karcmentes mosást garantál vendégeinek. A közvetlenül a Vág-híd után található autómosó a közelmúltban újabb berendezéssel gazdagodott, a meleg vizes mosásnak köszönhetően pedig a hideg időjárás továbbra sem okoz kellemetlen pillanatokat a tisztítás során.

Az év minden napján és a nap 24 órájában nyitva tartó Kom Wash önkiszolgáló autómosó könnyű kezelhetőséget és gyors mosást kínál. A meleg vizes technológiának köszönhetően pedig a téli hónapokban sem kell tartani a bosszantó pillanatoktól.

“Az egyszerű kezelhetőség érdekében a mi berendezésünk két funkcióval működik. A mosásnál meleg vizet használunk, melyhez mosóport is adagolunk, míg az öblítésnél lágyított vizet használunk viaszadagolással. A fagyok beálltával kimondottan díjazzák az autótulajdonosok ezt a technológiát, az 50-60 °C körüli víznek köszönhetően a kemény fagyokban, akár -30 fokban is megoldható a mosás. Emellett érdemes megemlíteni, hogy a nálunk használható két funkció szinte ugyanannyira hatékony, mint a máshol kínált 6 funkciós mosás” – mondta el Horváth Kornél, az autómosó üzemeltetője.

A Kom Wash azonban nem csupán egy önkiszolgáló autómosó, hiszen igény szerint a cég helyszínen tartózkodó munkatársa szívesen segít a mosásban. Kollégánk készséggel áll az ügyfelek rendelkezésére, ha bárminemű segítségre szorulnak. Fontos, hogy ha meghibásodást észlelnek a vendégek, jelezzék azt felénk, hiszen annál hamarabb meg tudjuk oldani a problémát” – tette hozzá Horváth Kornél.

Az üzemeltető elmondása alapján az autómosó a közelmúltban egy új berendezéssel gazdagodott, mely elengedhetetlen volt ahhoz, hogy továbbra is maximális minőséget kínálhassanak: “Az évek során változott valamelyest a víz ásványi anyag összetétele, amivel romlott a mosás minősége. Éppen ezért üzemeltünk be a közelmúltban egy új víztisztító berendezést 10 000 euro értékben, mely az új ozmózis technológiának köszönhetően tökéletesen cseppmentes száradást biztosít.”

Az autómosó egy játékkal is kedveskedik azoknak, akik náluk tisztítják meg járműveiket. Aki ugyanis december 31-éig ellátogat a KomWash autómosóba, esély nyílik előtte, hogy egy értékes nyereménnyel kezdje a 2019-es évet.

“A nyár folyamán elindítottuk nyereményjátékunkat, melynek végeztével egy értékes hegyi kerékpárt fogunk kisorsolni. A részvételhez szükséges szelvény megtalálható helyszíni munkatársainknál, akiktől további információkat is megtudhatnak a játékkal kapcsolatban” – mondta búcsúzóul Horváth Kornél.

A Kom Wash önkiszolgáló autómosó közvetlenül a Vág-híd utáni udvarban, a régi vágóhíddal szemben, a KIA és Fiat szalon szomszédságában található.