Város 2015. 05. 06.

Habos éden várja autóját Komáromban

Teljesen új típusú, önkiszolgáló autómosó érkezett Komáromba! A „Habos éden” elsőosztályú olasz technológiával, egyedi, aktív tisztító habbal, valamint a szolgáltatások széles kínálatával várja ügyfeleit.

A „Habos éden” országos hálózat kialakításán fáradozik, alkalmazkodva az egyre megújuló szlovákiai gépkocsipark igényeihez. Az autótulajdonosok szeretnének előnyös áron olyan autómosást kapni, amely környezetkímélő, jó minőségű és alapos is egyszerre. „Autómosónk eleinte próbaüzemben fog működni: az ügyfeleket segíti majd a személyzet – mondja Sarvaš Jakub, a „Habos éden” társtulajdonosa. – Később azonban teljesen önkiszolgálóvá válunk. Legnagyobb előnyünk, hogy fejlődőképes szolgáltatással, csúcstechnológiával, éjjel-nappali nyitvatartással valamint elfogadható árral állunk ügyfeleink szolgálatára.”

Az első „Habos édent” Léván nyitották meg 2014-ben, a másodikat pedig 2015-ben, Vágrévfalun. Hat programból választhatnak az ügyfelek, attól függően, milyen fokú a szennyeződés. Jellemző rá – ahogy a nevéből is kitűnik – az aktív hab speciális összetétele. A hab sűrűsége biztosítja az autó felületének tisztítását, nem folyik le a tetőről, télen pedig nem fagy meg. Az ozmózissal kezelt víz a szennyeződés utolsó szemcséit is eltávolítja, a sűrű habbal együtt pedig biztosítja a tökéletes csillogást.

Érdekesség, hogy az autómosó saját, alacsony nyomású szárítóval valamint saját vízkészlettel is rendelkezik arra az esetre, ha véletlenül kiesne a vízellátás. Újdonságai közé tartozik pl. a bakteriumölő szőnyegtisztítás, illetve az önkiszolgáló, kézi szőnyegtisztítás.

05

Az egész befektetés, beleértve a telkek megvásárlását és bérlését is, szlovák magántőkéből jött létre.

A legfrissebb információkat megtalálja FB oldalunkon, ahol az ügyfelek az aktuális közlemények mellett a mások által feltöltött fotókat, valamint az építkezés dokumentációját is láthatják.