Mix 2021. 08. 31.

Minőségi autómosót keres? A Cool Wash-ra az év bármely napján számíthat!

Egy jó autótulajdonos pontosan tudja, ahhoz, hogy négykerekűje hosszú kilómétereken át hűségesen szolgálja, gondoskodni kell róla. A megfelelő karbantartás alapja pedig a gondos és minőségi mosás, melyet Ön is bármikor megtehet a KORZÓ mellett, a Jedlik Ányos utcában található önkiszolgáló Cool Wash autómosóban. Autójának nem mindennapi ragyogást kölcsönözhet, köszönhetően a BRERA magas minőségű technológiájának, valamint a legjobb tisztítószerek és viaszok kombinációjának, melyek a tisztaság mellett autójához és a környezethez is kíméletesek.   

Ha nem csupán valami újat, de minőséget is keres az autómosók sűrűjében, a Cool Wash az Ön választása! Az újonnan nyílt önkiszolgáló autómosóban öt box áll a vásárlók rendelkezésére, melyek garantálják a gyors működést és folyamatos haladást. Valamennyi boxban a lehető legmagasabb minőség áll rendelkezésre a 6 választható programmal, ami az autók számára maximális tisztaságot és gondoskodást biztosít a nap 24 órájában.   

Hat program a tökéletes tisztaságért

A Cool Wash autómosónál rendkívül fontos a megfelelő sorrend betartása. A mosás a keréktárcsákkal kezdődik, majd ezt követi a szuper aktív hab. A következő, úgynevezett Mikropor program az erősebb, ellenállóbb szennyeződésektől, valamint a bogármaradványoktól is megtisztítja az autót. A viaszolás előtti öblítés hosszútávon biztosítja a frissességet, majd következik a klórmentes ozmotikus vízzel történő öblítés, mely így egy csepp fehér foltot sem hagy az autóján. Az egyes boxoknál piktogramok is segítik a tájékozódást és a mosó használatát.

Kényelmes mosás, az utolsó apró részletig  

A kényelem és tökéletes tisztaság érdekében porszívók is elhelyezésre kerültek, melyekkel a belső terek is kitakaríthatók, míg a fekete spray használatával a gumikon cicomázhatunk, a parfümmel pedig egyből kellemes illatot is varázsolhatunk az utastérbe. Az autómosó környékén 8 darab parkoló áll rendelkezésre, amik helyszínt biztosítanak az autó teljeskörű felfrissítéséhez. Szintén a komfortot szolgálja a bankjegyek pénzérmére történő felváltásának lehetősége, melynél egy érme értéke 50 cent. Az érmék az autó mosásához és a porszívóhoz egyaránt felhasználhatók.    

A Cool Wash s.r.o. prioritása, hogy egy tető alatt biztosítson kényelmet és magas minőséget, ezáltal pedig maximális elégedettséget érjen el az ügyfelek körében. Ezért egyesítette erejét a nagy elismerésnek örvendő BRERA céggel, mely hosszú évek óta biztosítja a legújabb és legmagasabb minőségű termékeket. Az új trendek iránti érdeklődés a hosszú évek tapasztalataival kombinálva a vásárlók elégedettségét garantálja. A Cool Wash autómosó emellett egy egyedi akcióval is készült: szeptember 5-én, egész nap INGYENES lesz a mosás. További információt a www.coolwash.sk oldalon talál.