Mix Dél-komárom 2022. 06. 22.

Egymásnak adják a „kulcsot” Dél-Komáromban a YouTuberek!

Az utóbbi hetekben Magyarország több népszerű, százezres követőtáborral bíró vloggere is Dél-Komáromot választotta új videója helyszínének.

Néhány héttel ezelőtt Magyarósi Csaba járt a városban, aki egyfajta road movie hangulatú kisfilmjében az egész várost bebarangolta feleségével. Így a videóban olyan dél-komáromi turisztikai attrakciókat kerestek fel mint a Szépművészeti Múzeum antik szobormásolat-gyűjteményének helyt adó Csillagerőd, a Monostori erőd, a Brigetio Gyógyfürdő, vagy épp a WF és a Magyar Lovas Színház Komárom, de ellátogattak természetesen Észak-Komáromba is, az Európa Udvarba, a Klapka térre és még egy jó kis motorcsónakázás is belefért nekik.

Pár nappal Csabáék után pedig Abosi Barna és csapata érkezett Dél-Komáromba, hogy aztán a várost, és benne a Monostori erődöt egy egészen másfajta fénytörésben mutassák meg. Félelmetes bújócskába kezdtek a kazamatákban… de persze még sok minden másról is szó esik a kisfilmben…

A város egyébként nemcsak ezeken a felületeken hallat magáról, hiszen nemrég szerepelt az RTL Klubon futó HighLife című magazinban is.

A Komáromban forgatott adást 12.38-tól láthatják ITT!