Mix 2019. 07. 31.

Elektromos autó bérlése Komáromban, nemcsak turisták számára

Éld át a ’microtravelling’ egyedi élményét elektromos autóink segítségével! Bérelj autót gyorsan és egyszerűen, fedezd fel a város és környékének történelmi és természeti kincseit. Vásárolj be, találkozz a barátaiddal, érj célba olcsóbban, mint taxival vagy akár tömegközlekedési eszközzel.

Komárom városa történelmi központjával és természeti értékeivel vonzza a turistákat. Kávéillatú teraszok, kiváló helyi borok, az igazi dolce vita érzés.

A történelmi belváros, az erőd, Zichy Palota, Duna Menti Múzeum, Szent András bazilika, Szent Rozália templom olyan betekintést nyújtanak történelmünkbe, melyeket nem lehet kihagyni. A mindennapokkal összefonódó történelem, zenei programok végeláthatatlansága – ez Komárom. Természeti kincseinkről sem szabad megfeledkezni, kerékpárutak, a környező festői falvak gyümölcsösök és szőlőskertek illatával. Olyan termálfürdők, mint a komáromi, nagymegyeri, pati vagy a párkányi igazi nyári élmények.

Elektromos autóink nemcsak környezetkímélő, hanem gazdaságos városi utazást is kínálnak. Az autók hatótávolsága 100- 180 km, de ez az érték modelltől függően változik. Alapvetően a járműveknek két fajtája van a D1 és a D2, melyek a felszereltségükben különböznek leginkább egymástól, de méretben nem kell nagy eltérésekre gondolni. Mi mindkét modellt kínáljuk.

A jövőben szeretnénk bővíteni kínálatunkat más márkákkal is, melyek elektromos járműveket gyártanak. A ZhiDOu elektromos autó könnyen feltölthető, közvetlenül egy 230V-os csatlakozóból.

A 247 km hatótávolságú autó teljes villamosenergia-fogyasztása 1,80 EUR, tarifától függően. Az autót városi forgalomra tervezték, egyszerű vezérlőkkel, aa sebességváltóval, könnyű parkolhatósággal. Az elektromos autó támogatóit főleg a fiatalabb korosztályban találja meg, aki kötelezettségek nélküli, tudatos környezetkímélő hozzáállással rendelkeznek. Azonban lehet a család második vagy harmadik autója. Az idősek számára is kiválóan alkalmas, vagy akár azok számára is, akik rendszeresen utaznak minden nap, valamint a naponta megtett kilométerek száma: 80 – 120 km. Alacsony a rezsiköltsége – 1/3 a benzinmotorokhoz képest-, ezért ajánljuk futárszolgálat: posta, étel házhozszállítás, különböző hivatalok számára is.

Új autókölcsönzőnk, nemcsak a városi közlekedéshez kínál ZhiDou elektromos járműveket. Hosszabb útvonalak esetére, ’klasszikus’ bérléssel is tudunk szolgálni.

Barátságos személyzet, könnyű foglalás, egyéni megállapodások. Klubcsomag, számos előnnyel. Látogasson el hozzánk, és fedezze fel a jövőt! A GreenRent autókölcsönző a turizmus és a ’microtravelling’ fő támogatója.

http://www.greenrent.sk/hu/index.html