Kultúra 2017. 09. 19.

Érzelmes dallam, mediterrán hangzásvilág: új videoklippel jelentkezett Csonka Andreas

Mindig gondolj rám! – ez a címe a komáromi Csonka Andreas legújabb dalának, amely két napja, szeptember 17-én jelent meg a legnagyobb videómegosztó csatornán. Az új dal érzelmes hangulatú, mediterrán hangzásvilágú.  A videoklip egyszersmind új korszakot nyit az énekes zenei életében. 

“Mindig is közel állt hozzám ez a fajta stílus és most nagyon boldogok vagyunk, hogy egy új hangzást teremthetünk Magyarországon azzal, hogy a popzenét ezzel a rendkívül érzelmes és mediterrán stílussal keverjük össze.” – nyilatkozta az énekes a zizz.hu-nak.

További érdekesség, hogy a videoklipet maga Andreas rendezte, kamerázta és vágta is. „Kisgyermek korom óta szenvedélyesen érdekel a filmkészítés. Először családi videókon kísérleteztem, de mindig haladtam és a minőségibb dolgok kezdtek kibontakozni.” A tevékenységből vállalkozás kezd kinőni: Andreas a közeljövőben több híresség klipjét fogja elkészíteni, barátjával és munkatársával, Végh Ádám fotós-operatőr és segédrendezővel.

„Remélem a Mindig gondolj rám! című dalom eljut az emberek szívéhez, örömmel fogadják majd” – zárta gondolatait Andreas. Búcsúzóul a komáromi énekes azt is elárulta, hogy folyamatosan érkeznek majd az új dalai.