Kultúra Dél-komárom 2022. 02. 08.

Farsang, másképp – ezúttal a Kemencés Házban

Szinte már megszokott, hogy a szőnyi Kemence Egyesület időről-időre valami egészen egyedi programmal várja a komáromiakat, és a városba látogatókat. Ezen a hétvégén, február 13-án, vasárnap az állatok farsangjával készülnek.

A Kossuth Lajos utca 85. szám alatt található rendezvényhelyszínen reggel 9 és délután 16.30 között várjuk a családokat. Azért egész naposra terveztük a programot, hiszen így még inkább tudunk alkalmazkodni a gyerekek és szüleik időbeosztásához. A résztvevőket már a kapuban egy „meglepetés” állat várja, majd a menetlevél és a térkép átvétele után kezdődhet a játék! Egy akadálypályát kell teljesíteni, mindazok, akik sikerrel veszik a feladatot, ajándékot kapnak – mondta Schmelz Gézáné, a Kemence Egyesület elnöke.

A szabadtéri egy-másfél órás program után pedig biztos, hogy jól esik majd a pihenés, így a tavaly átadott Kemencés pajtában meleg teával, hagyományos farsangi fánkkal várják a kicsiket és nagyobbakat. Lesz kézműveskedés, készíthetnek farsangi maszkokat, süveget, de a hatalmas játszószőnyegen is megpihenhetnek, kikapcsolódhatnak a legkisebbek.

A program ingyenes, bárki csatlakozhat!

További információ az esemény Facebook-oldalán található!