Kultúra 2019. 05. 20.

Felhívás a Komáromi Nyár rendezvénysorozat gazdagítására

Komárom város Kulturális, Idegenforgalmi és Műemlékvédelmi Osztálya az elmúlt napokban juttatott el egy felhívást szerkesztőségünkhöz, melyben együttműködésre kérik fel a komáromi rendezvényszervezőket. Ezzel is nagyobb teret szeretnének adni a helyi rendezvényeknek, ezzel együtt tovább gazdagítani a Komáromi Nyár elnevezésű rendezvénysorozatot.  

További információ és a felhívás teljes szövege az alábbiakban található:

„Kedves komáromi rendezvényszervezők!

Az idei nyár folyamán is sor kerül a már hagyományosnak mondható Komáromi Nyár c. rendezvénysorozatra, melynek során különféle zenés műsorok teszik kellemesebbé a belvárosi nyári hétvégéket. A részletes program júniusban kerül nyilvánosságra.

A Komárom Város Képviselőtestülete mellett működő Nemzetközi Kapcsolatok és Idegenforgalmi Bizottság kezdeményezése alapján ezúton szeretnénk felhívni a civil és egyéb szervezetek figyelmét, hogy kölcsönös egyeztetés után lehetőséget adunk az általuk szervezett nyári rendezvények propagálására is a Komáromi Nyár plakát- és média felületein.

Amennyiben szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, kérjük legkésőbb 2019. május 30-ig jelentkezzenek a kultura@komarno.sk e-mail címen. Meggyőződésünk, hogy fontos a tervezett események időpontjainak összehangolása és közös propagálása, amivel még több komáromi polgárhoz jut el a városban zajló színes programok híre.

a Komáromi Nyár szervezői csapata”