Oktatás 2023. 11. 07.

Fergetes gimibál a Selyében

Végre minden diák elengedhette és kitombolhatta magát az idén is megrendezett fergeteges gimibálon, melyre ezúttal 2023. október 26-án, a Selye János Gimnázium aulájában került sor haloweeni tematikával. Borzongató, mégis felüdítő, egyszerre vérfagyasztó és vérpezsdítő, lidérces, de ugyanakkor vakító pompájú esemény részesei lehettünk a leghátborzongatóbb, mégis elegáns és káprázatos haloweeni jelmezekben.

A DJ-nek hála ezen a bálon mindenki táncra perdült. Még felügyelő tanáraink nagy részét is sikerült felcsábítani a táncparkettre, ahol a „halotti” jelmezek is életre pezsdültek, és a káprázatos diszkófények vad cikázásában észbontó táncba lendültek. Az estély folyamán a legnagyobb tombolással vitathatatlanul a sulifoci győztesei, a 4. B-sek voltak, akik immár kellőképp megünnepelhették fényes győzelmüket.

A bál tetőpontja idén is az őrületes izgalmakat tartogató tombola volt, melyen ezúttal is létmegváltó, nélkülözhetetlen nyeremények vártak ránk. Voltak olyan szerencsés diákok is, akiknek több nyerő sorsjegy is jutott, nekik további, ehhez fogható szerencsét kívánok az iskolai élethez is, bár ahogy mondani szokás, a selyés dolgozatok többségének sikeres abszolválásához nem szerencsére, hanem égi csodára van szükség! Tagadhatatlan azonban, hogy akik nem jártak szerencsével az idei tombolán, azok is felejthetetlen élményekkel és varázslatos pillanatokkal gazdagodtak.

Hatalmas köszönet illeti a szervezőket, a DÖK tagjait, a gimnázium vezetőségét, a felügyelő tanárokat, a Griff őrző-védő kft munkatársainak munkáját, akik minden bizonnyal túl is teljesítettek legendás szigorukkal. Köszönet továbbá a hangulatteremtő DJ-nek, valamint a tombolák felajánlóinak. Reméljük, még sok ehhez fogható gimibál vár ránk a tanév folyamán!

Csehy Flóra, II.C