Oktatás 2022. 11. 16.

Buli a Selye Gimiben

Sokszor halljuk idősebb embertársainktól, hogy a gimnáziumban eltöltött éveink a legemlékezetesebbek. Valószínűleg sokuknak szép emlékekként élnek gimis pillanataik, de biztosra vesszük, hogy nem a tanulás miatt. Ez a négy év a versenyek, közös kirándulások, valamint az iskola diákönkormányzata által szervezett programok által válik maradandó élménnyé.

Ez okból kifolyólag, október 26-án megrendezésre került az idei tanév első gimibálja az iskola aulájában. Hatalmas sikernek könyveltük el, hogy most is több mint 300 diák csípte ki magát és vett részt ezen az eseményen. Témája a csillogás, a világosság volt, ezért kapta a Glow-party elnevezést. A fényesség a díszítésben, a diákok öltözetén, illetve a jegyhez kapott világító karkötőben mutatkozott meg. A tanulóknak volt lehetőségük frissítőket vásárolni és pogácsát majszolni egy kis pihenés gyanánt. A sztárvendégek ismételten iskolánk zenekarának, a Pusztaszernek a tagjai voltak, akik új dalaikkal gondoskodtak róla, hogy a kezdeti jó hangulat óriási bulivá alakuljon. Utánuk DJ Darnay Adrián gondoskodott róla, hogy mindenki letáncolhassa a lábát.

A bál éjfélkor véget ért, de biztosak vagyunk benne, hogy a résztvevők jókedvvel tértek haza, és másnap fáradtan bár, de új élményekkel gazdagodva ültek be az őszi szünet előtti utolsó tanítási napjára.

SJG DÖK