Kultúra 2022. 11. 02.

Fonográf fesztivál – Világsztárok Komáromban, hatalmas kedvezménnyel

Remek hírünk van! XI. Fonográf Népzenei és Világzenei Fesztivál idén először FESZTIVÁLJEGYET bocsát ki. Ez annyit jelent, hogy a látogatóink – extra kedvezménnyel – öt produkciót tekinthetnek meg, ha még időben megváltják a fesztiváljegyüket!

Nem kell mást tenni, csak…

…felkeresni Szoboszlai Mónikát, a jegypénztár vezetőjét e-mail-en (ticket@mskskomarno.sk), vagy telefonon (T: +421 905 892 579)

…érdeklődni a fesztiváljegy átvételi lehetőségéről és a térítés módjáról

…átvenni a jegyét és élvezni a koncerteket, előadásokat

55€ HELYETT 35€-ÉRT VÁSÁROLHATNAK ÉLMÉNYT!

Érdemes gyorsnak lenni – a fesztiváljegy csak 2022. november 9. (szerda), 12.00-ig igényelhető. A fesztiváljegy online nem váltható meg.

MIT IS TARTALMAZ AZ AJÁNLAT?

 • GYŐRI BALETT – Anna Karenina
  2022. 11. 16., 19.00, Egressy Béni Városi Művelődési Központ

A Győri Balett bemutatója a világirodalom egyik leghíresebb románca, az Anna Karenina táncszínházi adaptációja lesz, melyet Velekei László Seregi- és Harangozó-díjas koreográfus állít színpadra. A Tolsztoj klasszikus művén alapuló koreográfia középpontjában Anna, a tragikus sorsú asszony áll, az ő szenvedélyes szerelmét, vívódásait és anticipált bukását ülteti át együttesünk a tánc nyelvére.

 • BUDAPEST BÁR – koncert
  2022. 11. 17., 19.00, Egressy Béni Városi Művelődési Központ

A Budapest Bár az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozásába fogott, amikor 2007-ben Farkas Róbert zenekara köré gyűjtötte a magyar rockzene kultikus alakjait. Az eredetileg egyetlen lemezre összeállt alkalmi csapat azóta is sikerrel koncertezik színházakban, fesztiválokon és rendezvényeken egyaránt. Filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva sokak által ismert dallamokat, vagy akár rég elfeledett kincsekre bukkanva.

 • ESSZENCIA PRODUKCIÓ – koncert
  2022. 11. 18., 19.00, Tiszti Pavilon (díszterem)
 • SZALONNA ÉS BANDÁJA – koncert
  2022. 11. 19., 17.00, Tiszti Pavilon (díszterem)
 • BOBAN MARKOVIĆ ORKESTAR – koncert
  2022. 11. 19., 19.00, Egressy Béni Városi Művelődési Központ

Boban Markovic, a világhírű trombitás a közönségét mindig megbabonázza, és olyan, a  Kusturica-filmek hangulatát idéző, vérbeli balkán temperamentummal telíti meg a teret, hogy a hallgatóság életre szóló élményekkel gazdagodik. A Boban Marković Orkestar mindent elért, amit zenekar elérhet a világ ezen szegletében; díjak sokasága, több százezer eladott lemez, klub és fesztiválkoncertek százai kísérik útjukat, rajongók tízezrei követik örömzenélésüket, bárhol is játszanak Európában.

Forrás: Sajtóhír