Kultúra 2014. 04. 29.

Forest Bass harmadszor, helyszín a RÉV

UPDATE:

Az esemény facebook oldalán az alábbi üzenet jelent meg:

Sajnálattal jelentjük be, hogy a bizonytalan időjárás és technikai okok miatt a Forest Bass a holnapi nap folyamán a Révben kerül megrendezésre. A helyszínen kívül semmi nem változik, 18:00-tól élvezhetitek a meghívott DJ-k szettjeit egészen reggel 6:00ig és a belépés természetesen ingyenes. 
Kérünk Titeket, hogy mindenkivel osszátok meg az infót, hogy mindenki tudjon a változásokról. Köszönjük megértéseteket!

A Komáromi Napok keretén belül már harmadszor szervezi meg a City Reboot csapata a Rév, a Magyar Kultúra Háza és a PNETCOM segítségével a nagyszabású szabadtéri elektronikus zenei találkozót, a Forest Basst.

Ebben az évben április 30-án, szerdán kerül megrendezésre a buli, de senkit ne tévesszen meg a dátum. Másnap május 1-e, munkaszüneti nap, tehát lesz mikor kipihenni a party okozta fáradtságot. A helyszín pedig a jól bevált, festői környezetet biztosító Holt-Vág partja.

A két színpadra több mint 20 DJ fogadta el a szervezők felkérését erre az alkalomra, főként a hazai, komáromi régióból. Sokan pörgetnek majd a dunaszerdahelyi tehetségek közül, és mellettük még pozsonyi és budapesti lemezlovasok is képviseltetik magukat. Szokás szerint a nagyszínpadon drum and bass, a kis „atmospheric” színpadon a house és techno zene különféle irányzataira táncolhatunk majd.

A buli már a késő délutáni órákban indul kb 18.00-tól és másnap reggelig tart. A szervezők minden elektronikus zenerajongót nagy szeretettel várnak.

(Olasz István)