Város 2014. 05. 22.

GYERE HAZA!

Nincs egy olyan hely ebben a városban, ahova szívesen kimozdulnék, és félig-meddig otthonias hangulatban tölteném el a jól megérdemelt szabadidőm. Ez így nem mehet tovább. Ha senki nem hajlandó tető alá hozni az álmomat, hát megoldom majd én! – gondoltam és társaimmal együtt, a megfelelő helyszín kiválasztása után munkához is láttunk. Végül 2013 nyarán fogadtuk első vendégeinket a singellői HomE Club-ban, kőkemény, hat hónapos melónak köszönhetően.

home-5

Az egykoron szebb napokat is látott Bástya kocsma majd 20 éves pangás után ismét megtelt élettel, mostantól pedig már az enni vágyóknak is lehetőségük van pár kellemes perc, vagy esetleg óra eltöltésére ezen a város zajától távol eső helyen. Nem is akárhogy.

home-2
Ali, a szakács mindig „kifőz” valamit :)

A tervezésnél a legfontosabb szempont az volt, hogy az idetévedők ténylegesen kikapcsolhassanak, és úgy érezzék: haza értek! Persze a kényelem és a nyugalom mindenkinek egy picit mást jelent, de a HomE Clubban tényleg sok minden fellelhető, ami segíti az embert agytekervényei lenyugtatásában. Az óriási kivetítőt kényelmes ülőgarnitúrákból lehet figyelemmel követni, legyen szó videoklippekről, vagy esetleg nívós focimeccsekről. Ha uncsi a tévé, akkor van még a tallonban Xbox is, de akár dartsozni, billiárdozni, de még csocsózni is lehet, természetesen ingyen.

A jövőben egy flipperrel is gazdagodik a repertoár, de saját készítésű Arcade videojátékok is tervben vannak. Ezek minden bizonnyal elég okot fognak szolgáltatni arra, hogy a jövőben még több, és még jobb szülinapi bulit, osztálytalálkozót, és hasonló eseményt rendezzenek itt.

Szenya reggelire :)
Szenya reggelire 🙂

Nyáron kihasználható a fedett terasz is, ahová két új kényelmesebb sörpad is érkezik a szezonra. Még jobb hír, hogy már a konyha is üzemel. Az ételek röviden jellemezve egyszerűek és nagyszerűek. Na és persze nem utolsó sorban őrült finomak. A fiatal szakács nagyon kreatív, és számára a sütés-főzés többet jelent a rántotthúsnál.

Menüben is ötletes ételeket kínál a HOME.
Menüben is ötletes ételeket kínál a HOME.

Minden nap van menü is, de ha esetleg nem nyeri el az érdeklődő tetszését, választhat számos másik aktuális étel közül. Az egyik legmenőbb tétel a hamburger, mely 100% frissen darált marhahús-pogácsával készül, speciális HomE fűszerezéssel, minőségi hasábburgonyával felszolgálva. Az étlapon olyan érdekességek is megtalálhatóak, mint a sajtos-borsós tészta, burrito, nachos, és természetesen az újdonságnak számító hat féle reggeli is.

A hambit csak dícsérik.
A hambit csak dícsérik.

Érdemes lehet tehát betérni, és esélyt adni a lenyűgöző ízeknek, és a kellemes atmoszférának.

Tésztákban is otthon vagyunk :)
Tésztákban is otthon vagyunk 🙂