Mix Dél-komárom 2022. 06. 02.

Gyereknap! Ezúttal Koppánymonostoron várják a legkisebbeket…

…és a kicsit nagyobbakat, meg persze a szülőket, nagyszülőket is. A program szombat délután 14 órakor kezdődik, és egészen este 6-ig tart. Csatlakozni bármikor lehet és érdemes is! A helyszín, a Berecz Dezső Sporttelep.Fellner-Sarus Zsuzsanna, a Monostori Kulturális Egyesület munkatársa elmondta, a nap során számos remek programmal várják a gyerekeket, így lesz rendőrautó és tűzoltóautó bemutató, melyekbe természetesen be lehet mászni, sőt még a szirénát is meg lehet majd szólaltatni.

A Napsugár Óvoda pedagógusai kézműves foglalkozásokkal készülnek, a Koppánymonostori Általános Iskola tanárai pedig speciális akadálypályával. Az egyes állomásokon szervezett jegyeket a gyerekek játékokra válthatják be.

Az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Hagyományőrző Egyesület tagjai fegyvermustrára várják a történelem iránt érdeklődőket, de lesz még pónilovaglási lehetőség, légvár, valamint a nap végén habparti is.

A Monostori Kulturális Egyesület és a helyi nyugdíjas klub pedig finomságokkal, palacsintával, zsíroskenyérrel és különleges szörpökkel készül.