Régió 2016. 05. 17.

Halálos autóbaleset Csallóközaranyos közelében

Ma (május 17) délelőtt 11 óra körül tragikus autóbaleset történt Csallóközaranyos közelében, Tany felé, a 63-as úton – jelentette Božena Bruchterová, kerületi rendőrségi szóvivő.  Egy piros Škoda Felicia frontálisan ütközött egy cementet szállító kamionnal. A személyautó a felismerhetetlenségig roncsolódott, sofőrje – egy 54 éves komáromi férfi, K. Imre – sajnálatos módon a helyszínen elhunyt.

A Škoda tulajdonosa a 63-as úton ismeretlen okokból, váratlanul áthajtott a szembelévő sávba. Egyenest nekirohant a szemben közlekedő kamionnak, annak ellenére, hogy a kamion sofőrje igyekezett jelezni, illetve lehúzódni. Az ütközés következtében a Škoda Felícia azonnal szétroncsolódott, az autót vezető férfi életét vesztette. A kamion pedig az árokba csúszott, ahol egy fa állította meg.

A kamion sofőrje egy 37 éves bősi lakos, könnyebb sérüléseket szenvedett. Az alkoholteszt alapján nem fogyasztott alkoholt.

Őt a Parameter szólította meg: “Tany felől haladtam Csallóközaranyos felé, a szemből érkező autó pedig a semmiből átjött a sávomba. Próbáltam minél jobban lehúzódni, még rá is villogtam, de nem reagált” – nyilatkozta a férfi, akit rendkívül megráztak az események.

A forgalom órákra leállt, a helyszín közelében számos kamion várakozott. Ekel felé kellett elkerülni a baleset helyszínét. Jelenleg vizsgálják a baleset körülményeit.

Forrás: Parameter, Čas, Szia

Fotó: Delta
Fotó: Delta

Szólj hozzá!