Város 2016. 03. 30.

Itt adhatja le adományait a város rászorultjai részére

Szeretne segíteni, de nem tudja, hogyan? Kivel is kéne kapcsolatba lépnie, hogyha úgy érzi, van a lakásában egy-két fölösleges, de még jó állapotban lévő bútordarab, apróbb tárgyak, kinőtt ruhanemű? Esetleg élelmiszer adománnyal, mosószerekkel, stb. tudna támogatni másokat?

A segíteni vágyók eddig is felkereshették a Porte pt. társulást, ha adományozni szerettek volna valamit. Ők azonban sajnos nem tudtak fogadni mindent. Elsősorban bútorok elhelyezésére nem volt lehetőségük – lévén nem rendelkeztek megfelelő raktárhelyiséggel.

Ez oldódott meg az elmúlt héten, olvashattuk a Porte, illetve a társulás életében fontos szerepet játszó Tárnok Magda FB-oldalán. Ugyanis a város egy új raktárhelyiséget biztosított a számukra. Pontosabban a helyiség régi, csak nem használták semmire. A képek alapján a város önkéntesei már el is kezdték a takarítását, hogy minél előbb tudják fogadni az adományokat.

„Végre megkaptuk új raktárhelyiségeinket (a Panoráma hotel melletti fabarakkokat). Köszönet a szociális főosztálynak és azoknak a képviselőknek, akik segítettek – írja a Tárnok Magdaléna – Itt rendesen fogjuk tudni tárolni az adományokat a rászorulóknak: ruhákat, élelmiszereket, és bútorokat is tudunk fogadni.”

Ha adakozni kíván, akkor előbb mindenképpen egyeztessen a Porte pt-vel, a kapcsolat ezen a Facebook-oldalon érhető el.
Az adományok nem csupán a hajléktalanokhoz jutnak el, hanem a mélyszegénységben élőkhöz is, akikből sajnos egyre több van városunkban.

HDA; Fotók: Porte FB 

2 3 4 5 6