Sport 2015. 10. 26.

II. Seishin gála – beszámoló

Szép számú versenyző gyűlt össze Dunaszerdahelyen a második alkalommal megrendezett Nemzetközi Seishin Gálán. A versenyre összesen 223 fő nevezett 12 klubból, 2 országból (Magyarország és Szlovákia). A Seishin Karate Kluból összesen 135 nevezés érkezett, ebből 100 kezdő, és 35 haladó kategóriában.

A versenyt Karafa Attila (Kultúrális, és Nemzetközi kapcsolatok bizottságának elnöke) nyitotta meg. Köszöntötte a megjelent versenyzőket, és szülőket, és megköszönte hogy Dunaszerdahely város adhat helyszínt ennek a nagyszerű rendezvénynek. Majd egy idézettel zárta – Nem a győzelem a fontos, hanem a jellem fejlesztése és a gyakorlatok tökéletesítése. ’’Gichin Funakoshi’’.

Ez után Markovics János (Seishin Karate Klub vezetője) megköszönte a város vezetésének, a szponzoroknak,  és a szülőknek hogy támogatták ennek a nagyszabású rendezvénynek a létrejöttét. És megköszönte a klub edzőinek: Hupian Kristínának, Kocsis Lászlónak, Bíró Mihálynak, és Bíró Balázsnak az áldozatos munkájukat. A szabályismertetés után a verseny legkisebbek küzdelmeivel kezdődött négy küzdőtéren. A gyerekek nagyon lelkesen küzdöttek. Színvonalas küzdelmeket láthatunk, külön dicséret illeti az edzőket a felkészítésért. A kezdőknél összesen 36, a haladóknál 22 kategóriában hirdettek győztest. Seishin Karate Klubból  31 fő szerzet első helyet az 58 kategóriából.

Első helyezettek kezdő kategóriában: Madocsai Gergely , Paulík Alex, Borbély Barnabás, Mészáros Erik, Paulík Alex, Gódány Márton Áron, Kozmér Zoé, Farkas Bence, Hájas Kornél (Dunaszerdahely) Szabó Bence (Keszegfalva) Süli Károly (Egyházgelle) Koczkás Levente, Jakab Adrienn (Csallóközaranyos) Gaál Konrád, Zerényi Kristóf, Gányovics Ádám (Csallóközkürt) Szalai Tamás, Posztós Vivien, Menző Márk, Katona Máté, Vuong Dávid, Kovács Sándor, Edmár Máté (Vásárút)

Első helyezettek haladó kategóriában: Karika Rebeka,  Fodor Gergő, Kósa Tamás, Rózsa Anna, (Dunaszerdahely), Lovász Miklós (Keszegfalva), Szilágyi Virág, Szabó András (Ekel), Kovács Kata Zsófia (Ekecs)

Mindenkinek köszönet a segítségért a verseny lebonyolításában!

-Sensei Markovics János 3.dan –

(Fotók: Nagy Róbert)

1 2 3 4 5 6 7

Szólj hozzá!