Város 2012. 03. 09.

Ismeretlen látogatók keresték fel a Dunatáj szerkesztőségét

Csütörtökön este 9 és péntek reggel 5 óra között nagy erőfeszítések árán, de mégis sikerrel jártak azok az ismeretlenek, akik a Dunatáj szerkesztőségének komáromi irodáját keresték fel.

Igyekezetük azért is elismerésre méltó, mivel az éjszaka leple alatt képesek voltak beugrani az irodaház udvarát védő kapun, feltörni a bejárati vasajtót, s a sötétben eltalálni a Dunatáj szerkesztőségéhez, amelynek ajtaját ugyancsak felfeszítették.

A szerkesztőség úgy nyilatkozott, hogy sajnálja a tett elkövetőit, ugyanis, aki pénzt, vagy értékes vagyontárgyat remél egy szerkesztőségben, az eleve pszichiátriai eset és azonnali orvosi kezelésre szorul. A tettesek nem egészen 10 eurónyi aprópénzzel voltak kénytelenek távozni, viszont sokkal valószinűbb, hogy csak jelezni kívánták azt, hogy egyes embereknek egyre kényelmetlenebb a Dunatáj igazmondása. A főszerkesztő csak ennyi közölt:  – Megértettük az üzenetet, de senki se várja el tőlünk, hogy megbízásból írjunk cikkeket, vagy gorillával fémjelzett gazdaságpolitikában jeleskedők talpnyalói legyünk. Arra ott van a többi média…

(forrás: dunataj.sk)