Mix 2019. 10. 17.

Ismét Nyílt Napokkal vár az Ipari Szakközépiskola

A Komáromi Gépipari és Elektrotechnikai  Szakközépiskola 2019. október 24. és 26. között ismét megrendezi a már hagyományossá vált Nyílt Napokat. A rendezvény keretén belül szeretettel várják az általános iskolák 8. és 9. évfolyamának tanulóit, a kedves szülőket és az iskolánk iránt érdeklődőket.

A látogatóknak tájékoztatót adnak az egyes tanulmányi szakokról, a 2020/2021-es tanévre vonatkozó felvételi eljárásról  és azokról a változásokról, amelyek az utóbbi években megvalósultak oktatási programunkban. A rendezvény ideje alatt a látogatók „körutat“ tehetnek az iskolában, megtekinthetik az osztályokat, szaktantermeket, laboratóriumokat, műhelyeket és egy látványos kiállítást is megnézhetnek, amelyet a diákok munkáiból állítottak össze.

Az érdeklődőket szeretettel várják a rendezvény ideje alatt naponta  8:30-tól 13:00 óráig!

Igény esetén akár későbbi időpontban is fogadnak látogatókat! A rendezvény utolsó napján, október 26-án (szombaton) is a fent közölt időpontban várják az érdeklődőket!

Szívesen látnak mindenkit, aki a 2019. évi Nyílt Napokon ellátogat a Komáromi Gépipari és Elektrotechnikai  Szakközépiskolába.