Mix Dél-komárom 2018. 01. 17.

Izgalmas klubrendezvények a Közösségi Házban

A dél-komáromi Közösségi Ház újabb izgalmas programokkal várja az érdeklődőket. A jövőben rendszeresen megrendezésre kerülő események között helyet kap a fotózás, a jóga, a kézművesség is. Emellett pedig az Ébredők Klubja elnevezésű rendezvény sem hiányzik majd a Közösségi Ház programkínálatából.

Az Ébredők Klubja nevet viselő estek kéthetente szerdánként kerülnek majd megrendezésre, 17.30-tól 20 óráig. A belépőjegy egy alkalomra 400 forint lesz. A programot Dráfi Emese Anabel fogja vezetni.

Szintén kéthetente szerdánként várják a fényképezés rajongóit Fotóklub nevű rendezvénnyel. Az eseményre 18 és 19 óra között kerül majd sor, vezetője Gábor László fényképész lesz.

A hétvége a gyermekeké! Kolonicsné Nagy Éva szervezésében szombatonként két rendezvény is megrendezésre kerül a Közösségi Házban. Előbb, 14.00-tól 16 óráig Kismester kézműves klubbal várják a kisebbeket. Ezt követően, 16.00-tól 16.45-ig pedig gyermekjóga kerül megrendezésre Jóga móka gyerekeknek elnevezéssel. A részvételi díj az egyes eseményekre 500 forint/gyermek.