Mix 2018. 02. 08.

Jolly-val és Goore-val készítette legújabb dalát Csonka Andreas

A komáromi Csonka Andreas egy új zeneszámmal készül a rajongók számára, melyet Goore-val és a március 17-én városunkba ellátogató Jolly-val közösen készítettek el. Az új dalt ráadásul a Wake Up közönsége is hallhatja majd élőben, a Városi Sportcsarnokban.  

A magyarországi Goore-val hosszú idő óta barátságot őriz a komáromi előadó, de Jolly-val való szakmai kapcsolata is már több évre nyúlik vissza. Még 10 évvel ezelőtt találkoztak először Jolly egyik műsorában, ahol Andreas meghívott vendégként volt jelen.

„Goore volt az, aki felvetette a hármas együttműködés ötletét Jolly-nak. Mindketten tudják rólam, hogy kisgyermek korom óta nagyon közel áll hozzám a reggaetón, a raggamuffin világa. Aztán megkerestek azzal, hogy mi lenne, ha így hárman egy teljesen új hangzásvilágot hoznánk be a zeneiparba. Egy olyat, ahol az igazi partis reggaetón-t vegyítjük a rappel és a raggas énekkel. Nagyon örültem a megkeresésnek. Már csak azért is, mert hatalmas lehetőséget látok ebben az irányzatban” – mondta el portálunknak Andreas.

A hamarosan a nyilvánosság számára is hallható dal stílusát tekintve egy igazi clubos, partis zeneszám, latinos reggaetón hangulattal. „A dalt Budapesten, Jolly stúdiójában vettük fel, ahol az ország egyik legjobb hangmérnökével dolgozhattunk együtt. Elképesztően jó hangulatban telt a felvétel. Ettünk-ittunk, rengeteget nevettünk és pillanatok alatt születtek a jobbnál jobb ötletek. A számnak egyébként egy nagyon poénos története van: egy lány mindhármunkkal randizik titokban, de mi rájövünk s végül mi leszünk azok, akik lebuktatják őt.”

A dal egyik premierjének számít majd a komáromi Wake Up fesztivál, ahol a nagyközönség élőben hallhatja majd a frissen elkészült szerzeményt. „Nagy öröm számomra, hogy március 17-én ismét találkozhatok a komáromi közönséggel a Wake Up-on. Várunk mindenkit, akik élőben szeretnének találkozni velünk.”

A zeneszámhoz készül majd egy videoklip is, melynek bizonyos jeleneteit Budapest mellett Szlovákiában is forgatják majd.

Csonka Andreas azonban nem áll majd le a klip elkészülte után sem. Csupán az idei évre is rengeteg terve van, szóló projektekkel és közreműködésekkel tűzdelve: „Biztos vagyok benne, hogy ez a dal nem az egyetlen közös munkánk volt Jollyval, de a Jolly – Goore – Mr.Andreas hármas is újra vissza-vissza tér majd. De persze a szóló karrieremet sem hanyagolom majd el. Nem sokára érkezik egy igazi Andreas-os, pörgős dal, amit nagyon várok már. Az idei évben egyébként közreműködok majd G.W.M-el, Herczeg Daviddal, és egy meglepetés is készül majd IGNI-vel és Goore-val.”

Addig is Andreasszal legközelebb a március 17-ei Wake Up-on lehet majd élőben találkozni Jolly oldalán, a Városi Sportcsarnokban, ahol egy őrült party keretén belül mutatják be a komáromi közönségnek legújabb slágerüket.