Mix 2018. 03. 03.

Egész napos programmal vár minden korosztályt az idei Wake Up

Hamarosan ismét megrendezésre kerül Komárom egyik legnagyobb bulija, a Wake Up. Az idei évben a szervezők ráadásul minden korosztály számára igyekeztek széleskörű és szórakoztató programokat összeállítani. A március 17-ei tavaszindító bulinak az idei évben is a városi sportcsarnok ad otthont.

A Wake Up története már hosszú évekre nyúlik vissza, az évek múlásával pedig egyre nagyobb érdeklődés és figyelem övezi az eseményt. Ezt valószínűleg a szervezők is érezték, éppen ezért döntöttek az idei évben úgy, hogy szakítva az eddigi hagyományokkal, ezúttal egy egész napos programmal kedveskednek majd sportkedvelőknek, a zene szerelmeseinek, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A sokak által kedvelt zenei szórakozás mellett a fesztivál idei programkínálatában ugyanis megtalálhatóak már a gyerek- és családos programok is.

A Wake Up már a délelőtti órákban várja az érdeklődőket egy reggeli alakformáló tornára, melyet a népszerű magyar személyi edző, Rubint Réka tart majd. Ezt követően, kora délutántól kezdve a gyermekek kerülnek a középpontba. Előbb gyerekfoglalkozásokkal (arcfestés, játékok, Disney mesefigurák), a komáromi animátorok programjaival, majd az Alma Zenekar fergeteges koncertjével folytatódik a Wake Up, melynek első, nappali része 16 órakor zárul.

Egy kis szünet után, este 6 órától a főszerepet a zene veszi át, amely egészen a hajnali órákig meg sem áll. A színpadon sorban váltják majd egymást a neves és kedvelt előadók.  A fesztiválon fellépnek: Jolly és Suzy, LL Junior, Csepregi Éva, Zoltán Erika, Gáspár Laci, valamint Igor Kmeťo is. Ezt követően a party zene kedvelői is kiélhetik magukat, hiszen Sterbinszky, Newik és Bagó közreműködésével egy több órás disco őrület veszi majd kezdetét éjfél után.

Az eseményre a rendkívül széles programkínálat miatt különböző jegyek is válthatóak. A gyerekprogramokra 0-tól 14 éves korig 5 €, 15 éves kortól 8 € lesz a belépő. Rubint Réka alakformáló órájára 6 euróért vásárolhatóak jegyek, míg az esti party belépőjegyeihez 7 €-ért lehet hozzájutni.

Emellett természetesen lehetőség van egész napos jegy megvásárlására is, melynek ára 12 €.

A fesztivál részletes programja:

További információkért érdemes ellátogatni a Wake Up Facebook oldalára, vagy a fesztivál honlapjára.

 

Az idei Wake Up első promó videója: 

Wake Up 2018

EZT NEKED IS LÁTNOD KELL ! LÁJKOLD ÉS OSZD MEG A 2018-AS WAKE UP VIDEÓJÁT!

Közzétette: WakeUpKn – 2018. február 22., csütörtök