Mix Dél-komárom 2021. 07. 06.

Számos újdonsággal bővült az iranykomarom.hu oldal

Dél-Komárom turisztikai oldalán nem csupán a helyi vendéglátó egységek kaptak új aloldalakat, galériákat, de a napokban ér véget a szálláshelyek frissítése is – írja a komarom.hu.

A magyar, angol, szlovák, német, lengyel és orosz nyelven is elérhető oldalon az új bemutatkozó anyagok, aktuális elérhetőségek mellett webáruház is várja a látogatókat. A Tourinform Iroda közösségi oldalán mindezek mellett már Facebook boltban is válogathatnak a komáromiak és a városunk iránt érdeklődők a komáromi és környékbeli termelők cikkei között.

Elkészültek a Komárom-logós termelői dobozok is, melyekben helyi és környékbeli termelők által készített kézműves cikkeket kínálunk a hozzánk érkezőknek. Célunk, hogy minél többfajta terméket árusítsunk, ezért kérem a termelőket, forduljanak hozzánk bizalommal – nyilatkozta Nagy Nikolett turisztikai tanácsnok.

Megtudtuk az is, hogy a város határába Tata, Győr és Székesfehérvár felől az új Komárom-logót szerepeltető köszöntőtáblák kerültek kihelyezésre.

– A közelmúltban létrehoztunk egy tematikus Facebook-csoportot is, KomTuriszt! névvel, melynek fő célja a komáromi idegenforgalom élénkítése. A csoportban nem csupán Észak- és Dél-Komárom turisztikai attrakcióit mutatjuk be, de a helyi szolgáltatók akciói, aktuális kínálata is helyet kap. Ezúttal is kérem a komáromi turisztikai szereplők segítségét, hogy bátran ajánlják a hozzánk érkezők figyelmébe a KomTuriszt! csoportot, hiszen itt egy oldalon valamennyi fontos információt megtalálnak – emelte ki Nagy Nikolett.

Az idegenforgalom fellendítésének érdekében célzott városismeretségi marketingkampány is indul a közösségi oldalakon, valamint újra indult a turisztikai célú hírlevél szolgáltatás is, így aki szeretne naprakészen értesülni a komáromi eseményekről, programokról kérjük iratkozzon fel a hírlevélre az iranykomarom.hu oldalon.