Kultúra 2018. 03. 09.

Kedvcsináló az idei SZIGET-fesztiválhoz!

Eltelt 25 év, következik egy újabb 25-ös, mégpedig a “Szeretet Forradalma” jegyében. Love Revolution, 2018, lesd meg a jubileumi aftermoviet, katt ide: Sziget 2017 és gyere idén Te is!

Rendhagyó videó, ahol nem csak a jubileumi buli feledhetetlen pillanatai, de a világ különböző pontjairól érkező fesztiválozók is megszólalnak.

Mindannyian mások vagyunk, máshonnan érkeztünk, más a vallásunk, a bőrünk színe, más nyelvet beszélünk, más az érdeklődési körünk, az ízlésünk, különböző dolgokat tartunk fontosnak, de amikor együtt vagyunk, rájövünk, hogy a különbözőség ereje nagy dolgokra képes”.

A Sziget közössége több mint 100 országból érkező Szitizenek globális családja, akik a szeretet erejét használva teret és hangot adnak olyan eszméknek és támogatnak olyan ügyeket, melyek előbbre viszik a világot, és jobb hellyé teszik a Földet. A “szeretet forradalma” egy nagy közös ünnep, hogy tudjuk, közösen képesek vagyunk elérni, hogy erőszak és félelem nélkül élhessenek az emberek szerte a világban, hogy egy élhető Földet hagyjunk utódainkra, hogy az alapvető emberi jogok mindenhol sértetlenek maradhassanak, hogy szűnjön meg az előítéletesség és a kirekesztés. Kádár Tamás, a Sziget vezetője elmondta: “A Sziget közössége 25 éve azért alakult, hogy együtt létrehozzunk egy ideiglenes “álomállamot”, amely Európában központja lett a kultúrák találkozásának. A Love Revolution üzenete nem más, mint a Sziget negyedszázada képviselt értékrendjének összefoglalása és megerősítése.”

Az említett ügyek a legváltozatosabb formákban és módokon kerülnek majd bemutatásra a fesztivál keretén belül, a Civil Szigettől az Art of Freedom koncepcióig. Csatlakozz egy-egy kiválasztott ügyhöz, légy Te is Sziget-forradalmár!

www.sziget.hu