Mix Dél-komárom 2018. 07. 17.

Kétszer is defektet kapott a Komáromból lopott autóval, Győrben kapták el

Munkatársától lopott autóval kocsikázott egy 19 éves ácsi férfi. Habár kétszer is defektet kapott, mégis sikerült eljutnia Komáromból Győrig, ahol a helyi rendőrök fogták el – írja a police.hu.

Éjszakai műszakra jelentkezett munkahelyén egy 19 éves ácsi férfi 2018. július 13-án este. Néhány órás munkavégzés után rosszullétre hivatkozva kiment az öltözőbe, ahol a nála lévő fémdarabbal több munkatársa szekrényét is kinyitotta. A fiatalember értékek után kutatott, végül készpénzt és ruhákat tulajdonított el a tárolókból.

(fotó: police.hu)

Egyik munkatársa szekrényében megtalálta a sértett kocsikulcsát, azt magával vitte, majd beszállt a parkolóban leállított autóba és elhajtott vele. Órákon át autózott a lopott járművel, amivel útközben kétszer is defektet kapott.

A férfit végül Győrben vonták intézkedés alá a helyi járőrök, ekkor derült ki, hogy az autó, amit vezet, nem az övé. A győri rendőrök átadták a gyanúsítottat a komáromi nyomozóknak, akik kihallgatták. A 19 éves ácsi férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök az eltulajdonított értékeket is megtalálták a férfinál, amiket visszaadtak a sértetteknek.

A gyanúsított ellen jármű önkényes elvétele bűntett és lopás vétség elkövetése miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

(police.hu)