Mix 2020. 08. 13.

Kibővült az Olymp Centerben található Jumpland, a környék legnagyobb trambulinparkja

A rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Olymp Center családi központ 2013-ban nyitotta meg kapuit Komáromban. A multifunkciós központ az azóta eltelt időben színvonalas megoldást kínál a pihenést, a sportot és a szórakozást kedvelő gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A tulajdonosi kör pedig most egy különleges újdonsággal is kedveskedik a látogatóknak, hiszen jelentős mértékben kibővítésre került a központban található Jumpland trambulinpark.

Jumpland trambulinvilág már eddig is az Olymp Center egyik legkedveltebb részének számított, miután viszont a két tulajdonos, Riszdorfer Richárd és Mihály folyamatosan próbálnak nyitni az új lehetőségek felé, szerették volna ezt az attrakciót is új szintre emelni. „Trambulinparkunkat főleg a 10 évesnél idősebb gyermekek igényeinek megfelelően fejlesztettük tovább, hiszen az eddig rendelkezésre álló lehetőségeket ez a korosztály már kicsit kinőtte. A park a kisebb gyermekek számára továbbra is használható maradt, emellett úgy lett kialakítva, hogy felnőttek is beléphessenek a pályára“ – mesélt az új trambulinok előnyeiről az Olymp Center egyik tulajdonosa, Riszdorfer Richárd. A fejlesztéseknek köszönhetően a Jumpland összesen 13 új trambulinnal bővült, melyek kosárpalánkkal, mászófallal, ninjapályával, gyerekeknek készült játékgépekkel és pingpongasztallal is fel lettek szerelve. Természetesen az eddigi trambulinok és mászókák továbbra is elérhetők lesznek, így a kisebb gyerekek ezután is előszeretettel élhetik ki mozgásigényüket.

A Jumpland sokoldalúságának érdekében nagy változásokon ment keresztül az épület, hiszen a bővítés részeként új helyiségeket állítottak fel. „Az eddigi épület mellé egy új csarnokot húztunk fel a gyerekpark felől. Ennek következtében az oldalát is megnyitottuk és 500 m2-rel kibővítettük a játékra alkalmas teret. Így már a nagyobb gyerekek is kedvükre válogathatnak a szórakozási lehetőségek széles választékából“ – avatott be a Jumpland felújítási munkálataiba Richard. A Jumpland így már összesen 900 m2-nyi területen várja a szórakozni és mozogni vágyókat. Ezzel azonban még nem ér véget azon dolgok listája, melyekkel igyekeznek a gyermekek kedvére tenni.  A Jumpland helyiségei születésnapi bulik és egyéb események megtartására is tökéletesen alkalmasak. Az Olymp Center mindeddig összesen három bérelhető helyiséggel rendelkezett, a bővítésnek köszönhetően azonban ezekhez immáron egy negyedik is társult. „Továbbra is lehetőséget nyújtunk a különböző események megtartására. A gyermekek száma és az igények alapján az egyes helyiségek két, illetve három órára bérelhetők“ – mondta Richard a vendégek kéréseivel kapcsolatban. A kisebbeket és nagyobbakat az a hír is örömmel töltheti el, hogy a Jumpland kapui már nem csupán hétköznap és hétvégén, de ünnepnapokon is nyitva állnak. A gyerekek szórakozásáról így tulajdonképp az év 365 napján gondoskodnak.

A Jumplandbe való belépés zónákra van felosztva. Az alap zónába történő belépés díja 5 € egy órára, míg minden bent eltöltött, további egy óra 1 €-s felárral jár. A Jumpland további zónáit egy órára 2 €-ért, két órára pedig 3 €-ért lehet igénybe venni. A szülők egy 5€-s belépőjegy megvásárlásával szintén csatlakozhatnak gyermekükhöz, belépésre azonban csak minden egész órában van lehetőség.    

Az Olymp Center a Jumpland mellett viszont sok más egyéb szórakozási lehetőséget is nyújt az egész családnak. A párok és csoportok kedvelt célpontja a medencével, szaunával és jakuzzival ellátott wellness centrum. Továbbá olyan kiegészítő szolgáltatások is elérhetők, mint a pedikűr, manikűr, kozmetika és masszázs. A fiatalok körében rendkívül keresett az egész évben nyitva tartó fitness centrum, ahol az olimpiai bajnok Riszdorfer testvérekkel egy közös CrossFit edzésre is van lehetőség. A gyermekek számára az úszótanfolyamok részeként a medencék is igénybe vehetők, melyeket szakképzett oktatók tartanak.

A kibővített Jumplanddel rendelkező, egyedi Olymp Center családi központ a komáromi Mezőgazdasági iskola utca 1096 szám alatt található meg. További információkért érdemes ellátogatni az olympcenterkn.sk weboldalra, üzenetet írni a rriszdorfer@gmail.com e-mail címre, vagy hívni a +421 908 941 168-as telefonszámot. Az Olymp Center aktuális ajánlatai és szolgáltatásai megtalálhatók az OLYMP Center Facebook-oldalon.

(PR)