Sport 2013. 02. 16.

Megnyílt az Olymp center. Gašparovič és Čaplovič is megjelent

Szombat reggel a Riszdorfer testvérek ünnepélyes keretek közt megnyitották  az Olymp center szabadidőközpontot. A város vezetői mellett az ünnepségen megjelentek Ivan Gašparovič köztársasági elnök és Dušan Čaplovič miniszter.

Olymp opening
Ivan Gašparovič köztársasági elnök, a Riszdorfer testvérek, Dušan Čaplovič miniszter és Anton Marek polgármester az Olymp center megnyitóján. (fotó: jjm)

Mindkét politikus elismerően nyilatkozott a testvérek eddigi sportolói tevékenységéről és többek közt ezért is mondtak igent a meghívásra. A rövid megnyitó és beszédek után a vendégek körbe lettek vezetve az épületben. Gašparovič láthatóan jókedvű volt, viccelődött is. Az idegenvezetés és a rövid „büfés” kitérő után az urak elvonultak zárt ajtók mögé beszélgetni. Meglepően hosszú ideig, bő egy órán át  tartott az eszmecsere.  Riszdorfer Mihály portálunknak először viccesen azt mondta, csajokról beszélgettek. „Valójában az elnök úr  és a miniszter biztosított minket, hogy ha anyagilag nem is, erkölcsileg mindenképp támogatják a projektet. Közelgő magyarországi látogatásáról is szó esett, de inkább kötetlen beszélegtés volt ez, mint tárgyalás.”  – mondta el portálunknak a többszörös világbajnok és olimpiai ezüstérmes kajakos.

Képgaléria ITT.

Videó az Olymp centerhez tartozó JUMPLAND-ről ITT.