Város 2014. 02. 14.

Első szülinapját ünnepli az Olymp Center

Február 16-án lesz egy éve, hogy a Riszdorfer fivérek, Mihály és Richárd, városunk ismert olimpikonjai ünnepélyesen megnyitották  az Olymp Center szabadidőközpontot.

A központ teljes körű szolgáltatást nyújt a pihenni, sportolni és kikapcsolódni vágyó felnőtteknek, gyerekeknek és családoknak egyaránt. A minden igényt kielégítő fitnesz és a gyerekek kedvence a Jumpland játszóház mellett a tavaly szeptemberben átadott wellness részleggel tovább bővült a kínálat. A látogatókat három szauna várja – finn, pára és infra szauna, továbbá kneip lépcső, pihenő helyiségekkel együtt. A pihenést és a regenerációt segíti még a jakuzzi, valamint egyéb kiegészítő szolgáltatások, mint a masszázs, kozmetika és fodrászat is.

Az első születésnap alkalmából a szabadidőközpont meglepetésekkel várja látogatóit. Február 16-án, vasárnap 50% árengedmény minden belépésre az Olymp centerben! A nap folyamán bohóc fogja szórakoztatatni a gyerekeket illetve az erre fogékony felnőtteket is :).

Nem marad akció nélkül, aki nem tud vasárnap ott lenni. Egész februárban hétfőtől – péntekig nem számolják a megkezdett órákat a jumplandben és a wellnesben! A bérletek feltöltése esetén pedig előnyös árengedmények várnak mindenkit.

Az Olymp Center köszönetét fejezi ki látogatói eddigi bizalmáért, és továbbra is sok szeretettel várja a sportolni és relaxálni vágyókat!