Mix 2020. 09. 29.

Klasszikus sütikkel és extra ínyencségekkel várja vendégeit a Bella Mía cukrászda

Családi vállalkozásként nyitotta meg kapuit június elején a Jókai utcában a Bella Mía cukrászda. A nívós és népszerű Bella Restaurant & Penzionhoz tartozó cukrászda így már a sütemények és egyéb édes nyalánkságot kedvelőit is várja Komárom belvárosában. 

A Bella Mía cukrászda, ahogy azt már neve is sugallja, nem csupán elhelyezkedésének köszönhetően áll kapcsolatban Komárom egyik legnívósabb éttermével, a Bella Restaurant & Penzionnal. Azon felül, hogy a cukrászda az említett étteremmel szemben található, tulajdonosi körben is szoros a kapcsolat a két vendéglátóhely között: “Az volt a célunk, hogy egy minőségi, széles kínálattal rendelkező cukrászdával gazdagodjon a belváros. Lényegében az étterem bővítésének részeként nyitottuk meg a Bella Mía-t június elején, mondhatni családi vállalkozásként, hiszen a férjemmel együtt vezetjük a két vendéglátóhelyet. A névválasztás mellett a belső teret is igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a lehető legjobban passzoljanak egymáshoz. Ezért a cukrászdában is a vintage stílushoz nyúltunk, melyet a régió egyik legkiválóbb művésze, Szkukálek Lajos által festett képek tesznek teljessé” – mondta el a Bella Mía cukrászda vezetője, Jančík Mónika.

A Komárom belvárosában található cukrászda a sütemények rendkívül széles választéka mellett különböző forró- és hideg italokkal, valamint szezonális felhozatallal, így nyáron például fagyival is várja vásárlóit. “Kínálatunkkal igazodunk az eltérő igényekhez, így az egyszerűbb süteményektől a házi készítésű, különleges nyalánkságokig minden megtalálható, természetesen raw, glutén- és laktózmentes változatban is. A sütiket jelenleg három különböző, de egyaránt minőségi beszállítótól szerezzük be. Emellett a kínálatunkban forró csoki, teák, kávék, jegeskávék, limonádék, nyáron pedig fagyik is megtalálhatók. Vendégeink folyamatosan rendelnek tortákat, süteményeket különböző összejövetelekre vagy akár lagzikra is” – tette hozzá a cukrászda vezetője.  

A sütemények nagyobb tételben való rendelése mellett azonban arra is van lehetőség, hogy a cukrászda falain belül tartsunk meg családi ünnepségeket, vagy baráti összejöveteleket. “Helyiségünk elkülöníthető, így tökéletes lehetőséget kínál születésnapi bulik, vagy akár lagzik megünneplésére. Miután pedig szemben található a hozzánk tartozó étterem is, tulajdonképpen egy helyen tudjuk biztosítani a helyszínt, az ételeket és a süteményeket is. Az étteremhez egyébként már eddig is tartozott egy rendezvényhelyszín, melyet különböző eseményekre, tárgyalásokra, keresztelőre vagy lagzira is ki lehet bérelni. Természetesen ez után is áll rendelkezésre” – mesélt a vendéglátóhelyek lehetőségeiről Mónika. 

Bár a Bella Mía cukrászda még csak a közelmúltban nyitotta meg kapuit, számos tervvel rendelkezik a jövőre nézve. ”A jövőben szeretnénk saját sütödét üzemeltetni, melyben a süteményeken kívül kenyerek, kalácsok és egyéb gluténmentes termékek készülnének. Továbbá az egyik helyiségünkben egy gyerekszobát is szeretnénk kialakítani, mely a gyermekek számára is különlegességet és elfoglaltságot nyújt a zártkörű rendezvények és gyermekes családok látogatásai során” – mondta el végezetül Jančík Mónika, a Bella Mía cukrászda vezetője.

Bővebb információért látogasson el a Jókai utca 14 szám alatt található Bella Mía cukrászdába, vagy keresse fel a vendéglátóhely Facebook oldalát.

(PR)