Mix 2019. 06. 21.

Terasszal, zenével és koktélokkal készül a nyárra a bővítés utáni Bella étterem

Négy évvel ezelőtt, 2015-ben nyitotta meg kapuit Komárom belvárosában a nívós Bella étterem. A vendéglátóhely az évek során a város egyik legkedveltebb éttermévé vált, a nyárra pedig több újdonságot is tervez vendégei számára, melyek az ételeket, italokat és a szórakozási lehetőségeket egyaránt érintik.

A város szívében található Bella étterem a közelmúltban történt munkálatoknak köszönhetően megduplázta befogadóképességét. A bővítés eredményeként az eddigi helyiség mögött immáron egy új terem is megtalálható, mely zártkörű rendezvények, tárgyalások és bemutatók helyszínének is tökéletes választás lehet. “Egy teljesen különálló helyiséget sikerült létrehozni, külön bejárattal. A technikai felszereltség lehetővé teszi akár tárgyalások és konferenciák megszervezését, de persze kisebb lagzik, vagy születésnapok alkalmával is rendelkezésre állunk. A terem bérlésére igény szerint cateringgel vagy anélkül is van lehetőség. Eddig 36 fő volt a befogadóképességünk, az új teremmel azonban ezt 40 fővel sikerült megemelni – mondta el a Bella étterem vezetője, Jančík Dániel.

Az étterem a közelmúltban egy új nyári teraszt is megnyitott vendégei számára, ám további újdonságok is várhatóak majd a közeljövőben. “Hamarosan elkészül az új étlapunk, melyben néhány új specialitás is megtalálható lesz. A jövőben szeretnénk az aktuális szezonhoz alakítani kínálatunkat és folyamatos újdonságokkal szolgálni. Az itallapon is eszközölünk néhány változást, ezzel nagyobb hangsúlyt fektetve a borokra. A nyári időszakra ezen felül különböző zenés eseményekkel és koktélokkal is készülünk, melyeket a teraszon készíti majd a pultos mixerünk” – engedett betekintést a várható újdonságokba az étteremvezető.

Felettébb kedveltek a Bella étterem falain belül rendszeresen megrendezendő kóstolói estek, ahol az ízletes italok mellett az ételek is jelentős szerepet kapnak. Pálinka- és borkóstolóink szinte kivétel nélkül teltházasak, így a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges. Ami különlegesség, hogy az italkülönlegességek mellé jár egy négy- vagy ötfogásos menü is, így a résztvevők egy nem mindennapi kulináris élménnyel térhetnek haza ezekről az eseményekről” – avatott be a sikeres estek titkába Jančík Dániel.

Az étterem fölött továbbra is rendelkezésre áll egy panzió rész, ahol a megfáradt turisták kellemes és igényes környezetben gyűjthetnek erőt a következő napra. “Panzió részünk 3 kétágyas (de pótágyazható) szobából és egy négyszemélyes apartmanból áll, melyhez a két szobán kívül egy hangulatos terasz is tartozik” – mondta búcsúzóul a Bella étterem vezetője.

Asztalfoglalás az alábbi telefonszámon lehetséges: +421 35 7713 028