Mix Dél-komárom 2018. 08. 31.

Közel 7 millió forintot nyert a komáromi tűzoltó és nevelt fia a TV2 műsorában

Közel 7 millió forintot nyert a dél-komáromi Maszlavér Jácint Béla és nevelt fia, Szabó Barnabás a TV2 A Piramis című műsorában. 

A Piramis csütörtöki adásában ismerkedhettek meg a nézők a dél-komáromi tűzoltóval, Jácinttal és nevelt fiával, Barnabással. A komáromi játékosok végig rendkívül ügyesen játszottak. Barnabás a Piramis belsejéből szinte minden kérdésre tökéletes választ tudott adni, így a játék végére egy igazán nagy nyeremény gyűlt össze. A sorozatos jó válaszoknak köszönhetően 20 millió forint fölé nőtt a megnyerhető összeg, A Piramis belsejében ülő és erről az összegről mit sem sejtő Barni azonban végül elfogadta a piramis 6,8 millió forintos ajánlatát. 

Fotó: TV2

A kemma.hu értesülései szerint a 41 éves férfi és a 22 éves fiú között nagyszerű a kapcsolat. A fiút 6 éves kora óta neveli a tűzoltó, amikor pedig Jácint feleségül vette Barni édesanyját, a fiú volt a gyűrűhordó. Később új taggal bővült a család, a most 11 éves Edmonddal, akinek unszolására jelentkezett Jácint és Barnabás a játékba.

A játék során Barni ment be a piramisba, hogy döntsön. Ahogy a tűzoltó mondta, azért is szerette volna így, hogy a most egyetemista fiú megérezze a döntés, a felelősség súlyát. Annak ellenére, hogy a megnyert 6,8 milliónál jóval több pénzt is hazavihettek volna ha a fiú máshogy választ, Jácint mégis büszke nevelt fiára és a döntésre, amit Barnabás hozott: Viselte a terhet, és nem szédítette meg a pénz. Értékeli azt, ami kézzel fogható, ahelyett, ami nem. Szerintem nagyon okosan döntött. Én azt mondom, hogy nem húszmilliót veszítettünk, hanem nyertünk majd’ hetet – mondta a tűzoltó.

Természetesen a terveik is megvannak már a pénz egy részének elköltésére. Mivel a család minden férfi tagja imádja a labdarúgást, nem is volt kérdés, hogy mire megy majd el a pénz egy része. Bár arról, hogy melyik csapat meccsére látogassanak el, még nem tudtak megegyezni. „Edmond kedvenc csapata a Real Madrid, Barni inkább a Manchester Unitedért rajong, míg én a Barcelonának drukkolok, szóval vagy várunk egy Real-United meccset, vagy elmegyünk Madridba, és bejárjuk az egész stadiont és megnézzük a várost is” – mesélt a kemma.hu-nak terveikről Jácint.

(a kemma.hu nyomán)