Város 2017. 12. 21.

LGT legendával zárul a IV. Mi Karácsonyunk

Lassan a végéhez érkezik az adventi időszak, ezzel párhuzamosan pedig városunkban is lezajlanak az utolsó adventi programok. „A Mi Karácsonyunk” záróakkordjaként a Villa Camarum Polgári Társulás egy igazi különlegességgel készült az ünneplők számára. Pénteken ugyanis városunkba látogat az LGT-tag Karácsony János.

Idén immáron 4.alkalommal rendezték meg városunkban „A Mi Karácsonyunk” rendezvénysorozatot, mely 4 hétvégén keresztül kínált sokszínű programok a kilátogatók számára. A program kínálatában egyaránt megtalálhatóak voltak gyerekprogramok, koncertek, előadások,kézműves foglalkozások, illetve találkozhattunk a Mikulással is.

December 15-től sor került a hagyományos Komáromi Adventi Vásárra, mely során ismét megsütötték Komárom Város Mézeskalácsát is.

A szervezők pedig egy igazán különleges zenei élménnyel várnak mindenkit december 22-én, a rendezvénysorozat utolsó napján is, hiszen városunkban ad koncertet az LGT-tag Karácsony János triója. Előttük Viki Beňová karácsonyi koncertjét hallhatjuk a Klapka téren, még délután 2-től mesesarokkal várja a gyerekeket a Kút Café.

 

A Mi Karácsonyunk rendezvénysorozat utolsó napi programja:
14:00-16:00 – Mesesarok a Kút Caféban (Európa-udvar)
15:30 – Viki Beňová karácsonyi koncertje (Klapka tér)
16:30 – Karácsonyi üzenet a katolikus, a református, a baptista és az evangélikus gyülekezet lelkipásztorainak tolmácsolásában (Klapka tér)
17:30 – az LGT-tag Karácsony János triójának koncertje (Klapka tér)