Sport 2017. 03. 03.

Már lehet regisztrálni a Komárom-Komárno futóversenyre!

Már lehet regisztrálni a Komárom-Komárno futóversenyre. A futóverseny idén először nem május 1-én, hanem a Komáromi Napok előrendezvényeként, április 23-án kerül megrendezésre,  Így ugyanis jobban illeszkedik mind a szlovákiai, mind a magyarországi, mind az európai versenynaptárakhoz. Nagyon fontos, hogy a zökkenőmentes rajtolás érdekében minél többen használják ki az elektronikus előnevezés lehetőségét. A helyszínen előző naptól kezdve lehet majd regisztrálni.

A 43. Komárom-Komárno futóverseny rendezését és lebonyolítását a Komárom-Európa Futóegyesület (Kefe) vállalta magára – mind a szlovákiai, mind a magyarországi futók itt regisztrálhatnak. Az információk hamarosan – napokon belül – szlovák nyelven is elérhetők lesznek.

A futóverseny Komáromi Napok egyik legnevezetesebb sporteseménye. Mivel két ország egy városa között zajlik, Európában is egyedülálló. A két Komárom vezetői szeretnék népszerűsíteni a versenyt, ezért – az időpont megváltoztatása mellett – változik az útvonal is. Az 5,5 km-es táv áthalad majd a belvároson, a 10 km-es pedig egészen a vár területéig terjed.  

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS REGISZTRÁCIÓ ITT