Mix 2017. 10. 20.

Még 11 napig lehet jelentkezni az „Év Vállalkozója Verseny”-re

Idén első alkalommal hirdette meg az „Év Vállalkozója Verseny”-t a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége. A kiírásra október 31-éig van lehetőség jelentkezni. 

A Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége 2016 őszén jött létre pár fiatal vállalkozó csoportosulásának eredményeként. Azóta létrehozták a vallalkozzokosan.sk portált és tanácsadói programot is elindítottak. Emellett 2017 januárjában Felvidék legnagyobb gazdasági konferenciáját is megszervezték Komáromban, melyen közel 250 kis- és középvállalkozó vett részt. A szövetség egyik legfőbb céljaként szerepel a fiatal vállalkozók ösztönzése saját cégük fejlesztésében, valamint új ötletek, innovatív termékek és szolgáltatások megvalósításának segítése. Ennek okán is hozták létre az „Év Vállalkozója Verseny”-t.

A verseny első 15 helyezettje bekerül a mentorprogramba, a legjobb 5 vállalkozó pedig részt vehet az egri Junior Expo-n is. Emellett az OTP Bank és Menyhárt József felajánlásának köszönhetően különdíjak is kiosztásra kerülnek az eredményhirdetés során.

A versenyjelentkezés előfeltétele a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének tagsága, mely egy ingyenes regisztráció keretén belül megtehető az oldalon. Ezután pedig már csak pár kattintás a versenyre való nevezés.

További információkért érdemes ellátogatni az „Év Vállalkozója Verseny” oldalára.